A káposztát ma lereszelhetem, ha csak holnap csinálok belőle párolt káposztát lesz valami baja?
Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 10:05
1/3 anonim válasza:
Semmi baja sem lesz, ha egy jól záródó (műa.) dobozba teszed, hogy ne érje levegő, mégcsak be sem fog barnulni.
2/3 anonim válasza:
Söt, ha ma besózod (amennyi só kell hozzá), akkor holnap hamarébb megpárolódik és sokkal finomabb lesz.
3/3 anonim válasza:
Én is szoktam előredolgozni a káposztával, kicsit besózva teszem a hűtőbe, persze egy neylonba húzva a tálat, hogy légmentes legyen.Másnap kicsavarom és teszem is a dinsztelt hagymára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!