A párolt káposztának nagyon puhának kell lennie, vagy kicsit ropogjon?
Figyelt kérdés
A ropogás alatt nem azt értem, hogy harsogósan ropog, hanem csak picit, tehát nem megy szét a szádban egyből, azért kell rágni! Nem tudom jobban leírni :) Szóval totál puhának kell lennie, vagy nem nagyon?2013. szept. 13. 14:44
1/4 anonim válasza:
Ízlés dolga. Én szeretem, ha kicsit roppan.
2/4 A kérdező kommentje:
Én most csinálok ilyet először, viszont régen is ettem, úgyhogy nem tudom mihez viszonyítani, mivel nem emlékszem már milyen volt. Ha Te mondod, elhiszem, úgyhogy roppanni fog! Köszönöm!
2013. szept. 13. 15:21
4/4 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy szép szálas és kicsit roppanós maradjon, egy pici ecetet tegyél rá, miután összeesett.
Ha most már késő is, legközelebb próbáld ki, így biztos lehetsz, hogy kissé,-pont kellemesen- roppanós marad, de nem kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!