Lehet/kell parolt zöldseg ala hagymat piritani?
Figyelt kérdés
Sargarepat parolnek, es vvan egy csomo hagymam itthon. Nem vagyok otthon a konyhaban, ezert kerdezem, hogy paroljak-e ala hagymat. Köszi a segitseget!2013. ápr. 24. 14:23
2/3 anonim 



válasza:





Semmi nem zárja ki, hogy a répát hagymával nem lehet együtt párolni. vágd karikára mindkettőt, és egy minimális zsiradékon (vaj, olivaolaj ) először a hagymát, kezd el párolni, majd pár perc múlva mehet rá a répa is. kis só, bors és finom zöldségköreted, vagy fogyis önálló fogásod lesz belőle.
3/3 anonim 



válasza:





Kelleni nem kell, de lehet! :)
Én is szoktam néha a párolt zöldséghez hagymát pirítani.
Először a hagymát tedd bele apróra vágva, aztán mikor kezd üvegessé válni akkor mehet bele a zöldség. Ha akarod akkor ilyenkor fűszerezheted is sóval, borssal a zöldségeket.
Nagyon finom lesz a hagymával! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!