Miért kell sok étel előtt hagymát piritani?
Figyelt kérdés
mi ennek a lényege? sok ételben aztán nem is érezzük. Mire jo ez?2011. nov. 25. 11:08
1/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, azért, hogy valami alapot adjon az ételnek, kicsit megdúsítsa, szaftosabb legyen tőle. :) Ha nem lenne benne, azt éreznéd szerintem. :)
2/10 anonim válasza:
alapot ad az ételeknek,és plusz izt.
3/10 anonim válasza:
De, számít az íze, még ha nem is tudod megmondani, hogy "hmmm, érzem a hagymát". De anélkül már nem lenne olyan finom az étel.
Legöbb ételnél meg a szaftosság miatt kell. Pörkölt, tokányok, gulyás, miegymás.
Én nekem az a mottóm főzésnél, hogy "hagymából sosem elég".
4/10 csacsi2 válasza:
Megéheztem tőletek! Pirítás elveszi a hagyma édeskés ízét. Igazatok van, jó szaftosan semmi update!
5/10 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm :) amugy imádom a hagymát minden formában, csak ezt nem tudtam rola :)
2011. nov. 25. 12:19
7/10 doboszoli válasza:
"hagymából sosem elég"
Civakodnék. Hagymából az ELÉG a tökéletes.
8/10 bumbi02 válasza:
hagymából se szabad azért elszállni - sose elég alapon.., de egy pörköltnél nem szabad spórolni a hagymával... aranyközépút..:)
9/10 anonim válasza:
A pirított hagyma olyan, mint az átlagember fülének a basszusgitár. Nem hallod ha ott van, de azt meghallod, ha nincs ott.
10/10 doboszoli válasza:
Nagyon jó hasonlat. Gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!