Mi a különbség ha a tojásfehérjét gőz fölött vagy csak simán verjük fel?
Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 09:34
1/3 anonim válasza:
ha simán vered fel nem éri hő, így csak elkeveredik, ha gőz fölött vered, akkor besűrűsödik... krémes állaga lesz.
2/3 anonim válasza:
A gőz fölött felvert hab nem esik össze.
3/3 anonim válasza:
Gőz fölött "megfő" a hab, stabilabb lesz, nem esik össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!