Ha pénteken csináltam palacsintatésztát, az még vajon jó ma, ha eddig hűtőben volt? (nyersen)
nem jó az már. dobd ki :))))
tudom, pazarlás, dehát....
persze ezért kérdeztem...
de inkább pazarlok, mint hogy megmérgezzem a családot:D
igen, sajnos ezt ki kell dobni.
van viszont egy építő jellegű (nem kutyákra vonatkozó) megjegyzésem.
nemrég egy szakácskönyvben olvastam, hogy kisütött töltött palacsintát le lehet fagyasztani (adagonként) alufóliában. nem nagyon hittem benne, de kipráltam - és nagyon finom volt. nem ázott el a tészta, ropogósra meg lehetett sütni (fokhagymás sós palacsinta volt párolt lilakáposztával töltve).
szóval, ha nem tudod rögtön felhasználni a kikevert tésztát, akkor süsd meg, és töltve feltekerve vagy simán lapjával (2-3-asával) fagyaszd le.
kedves utolsó!
köszönöm az ötletet, legközelebb vagy kipróbálom, vagy csak annyit csinálok, amennyit van türelmem kisütni:D:D
egyébként a kutyás megjegyzés csak arra vonatkozott, hogy kisütöm és simán csak a hűtőben hagyom ennyi ideig:D na azt már szerintem senki nem adná oda senkinek és semminek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!