Ha vendégségbe hívnának zavarna ha csak 1fogás lenne, és nem 3fogásos ételel várnának?
Figyelt kérdés
A fő fogás valami bográcsos étel lenne :utána lenne sütemény : Kimaradna az elő étel ,leves ..2013. okt. 11. 13:48
1/11 anonim válasza:
Bográcsos ételnél jó így , csak szeresse mindenki azt amit csinálnak a bográcsban ... mert az elég ciki,ha valaki csak nézeget :D
2/11 anonim válasza:
Ilyen kerti sütés-főzés illemkódexe egészen más, mint egy születésnapi ebédé. Bográcsban leginkább egytálétel készül. Nem kell sem előétel, sem desszert. Kellemes, könnyű italok, friss kenyér elegendő.
3/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Ha szívesen látnak és jó a hangulat, akkor ez így okés.
4/11 anonim válasza:
szerintem ez így tök jó.
én pl. nagyon szeretek bográcsozni, amúgy meg a lényeg a jó hangulat
5/11 anonim válasza:
Dehogy zavarna, nem enni megyek, hanem az emberek miatt!
6/11 gömbicica válasza:
nem zavarna!
egyébként nem hinném, hogy előétel falatkák,leves,főétel,desszert menükön élnének az emberek!!!
TArtalmas babgulyás, halászlé,.... friss kenyérrel, erőspaprikával mennyei eledel. Meg nem ennék előttük semmiféle előételt. Utána meg szerintem örülnék, hogy szuszogni tudok, nem desszerteznék :-)
na jó!!! egy óra mulva jöhetne a kávé, némi nasival :-)
7/11 anonim válasza:
Csak arra figyelj, hogy mindenkinek jusson elég. Ha ki kell porciózni, hogy mindenkinek jusson, az kínosabb.
8/11 anonim válasza:
Egy jó adag csülkös gulyás-leves
Vagy még a kolbászos paprikás-krumpli is tökéletes a bográcsban
Csirkehúsos krumplis-tarhonya (keress rá a neten)
Akármit is csinálsz, utána egy tepsi túrós-lepény, és tökéletes a vendéglátás!
9/11 anonim válasza:
Nem zavarna egyáltalán ha csak egy fogás lenne, de valószínűleg nem ennék egy zsíros, nehéz egytálételből, mert nem szeretem ezeket.
10/11 anonim válasza:
Dehogy zavarna, a jó társaság, a jó hangulat a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!