Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kocsonyásodik be a...

Miért kocsonyásodik be a húslevesem?

Figyelt kérdés
:)
2013. okt. 10. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
a hús miatt :) szedd ki a levesből a husit,nem fog annyira kocsonyásodni
2013. okt. 10. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs abból semmi gond, az igazán jó húsleves amikor kihűl, akkor bekocsonyásodik. Majd ha ismét felmelegíted, akkor ismét folyékony lesz!
2013. okt. 10. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert jó alapanyagokból főzted. a jó levesek , pörköltek bekocsonyásodnak, a bennük főtt húsból, csontból kifőtt zselésítő anyag miatt.

ha melegíted, akkor visszaáll eredeti állapotára. persze ekkor sem szabad zubogtatni, csak lassú tűzön felmelegíteni.

Ne aggódj, a kocsonyásodás jó jel.

2013. okt. 10. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert jot foztel!
2013. okt. 10. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Kiszedtem belőle a húst :) Az elején amikor főztem húslevest,akkor még nem volt ilyen , de már jó ideje mindig ilyen kocsonyás,és nem értettem miért . :) Köszi a válaszokat.
2013. okt. 10. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Általában a bőrös húsoktól kocsonyásodik.
2013. okt. 10. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!