Miért kocsonyásodik be a húslevesem?
Figyelt kérdés
:)2013. okt. 10. 12:31
1/6 anonim válasza:
a hús miatt :) szedd ki a levesből a husit,nem fog annyira kocsonyásodni
2/6 anonim válasza:
Nincs abból semmi gond, az igazán jó húsleves amikor kihűl, akkor bekocsonyásodik. Majd ha ismét felmelegíted, akkor ismét folyékony lesz!
3/6 anonim válasza:
Azért, mert jó alapanyagokból főzted. a jó levesek , pörköltek bekocsonyásodnak, a bennük főtt húsból, csontból kifőtt zselésítő anyag miatt.
ha melegíted, akkor visszaáll eredeti állapotára. persze ekkor sem szabad zubogtatni, csak lassú tűzön felmelegíteni.
Ne aggódj, a kocsonyásodás jó jel.
5/6 A kérdező kommentje:
Kiszedtem belőle a húst :) Az elején amikor főztem húslevest,akkor még nem volt ilyen , de már jó ideje mindig ilyen kocsonyás,és nem értettem miért . :) Köszi a válaszokat.
2013. okt. 10. 13:00
6/6 anonim válasza:
Általában a bőrös húsoktól kocsonyásodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!