Most lett kész egy nagy fazék húslevesem. Forró de én aludnék már. Hogy tegyem el reggelig?
Figyelt kérdés
Leszűrjem vagy ne? Esetleg kirakjam úgy ahogy van a teraszra és majd reggel szűrjem le?2011. nov. 19. 22:45
1/10 anonim válasza:
Ha nem főzted bele a tésztát, akkor jól ellesz a teraszon. Csak a macskák/kutyák ne kajáljanak bele :)
2/10 anonim válasza:
Szerintem szürd le,ha kirakod,semmi baja nem lessz,gondolom Mo. is jol lehül aa levegö,- fokra.De ha langyosabb az idö,allitsd hideg vizbe ,es gyorsabban lehül,en igy szoktam,es sürün cserelem a vizet.
3/10 A kérdező kommentje:
A terasz a hetediken van :)
És nem kell leszűrni? Elég lesz majd reggel?
2011. nov. 19. 22:51
4/10 anonim válasza:
Akkor jó :) Én imádom a kertet, de a legnagyobb hiányossága az éhes macskák éjjel :)
Én nem szoktam leszűrni a hűtőbe rakáshoz sem, csak tálalás előtt, de ha téged megnyugtat, akkor szűrd le. (Szerintem nem lesz baja.)
5/10 anonim válasza:
hol laksz? ha kirakod a teraszra én lenyúlom:D
6/10 anonim válasza:
2 dolgot nem értek:
- miért este 11-re főzted? másnap már nem annyira finom, mint frissen
- miért kéne leszűrni? (én egyáltalán nem szoktam, de anyukám igen, tálalás előtt bőven elég, amikor a tálaló tálba mered)
7/10 anonim válasza:
ja, a lényeg: jó lesz a teraszon (csak nehogy megfagyjon...)
8/10 A kérdező kommentje:
Azért ma este főztem meg mert holnap délelőtt dolgom van és ez lesz a holnapi ebéd (egy része).
Leszűrni meg mindig le szoktam mielőtt beteszem a hűtőbe.
2011. nov. 20. 00:06
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Jó éjt!
2011. nov. 20. 00:11
10/10 anonim válasza:
Én a mosogatót teleengedem hideg vízzel, beleállítom az ételt, néha megkeverem és fél óra múlva, már mehet a hűtőbe, mert kihül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!