Szerintetek így is finom lesz a húslevesem?
Figyelt kérdés
A boltban csak csirke farhátot kaptam,és szárnyakat . 3 farhát,és több szárnyat tettem a levesbe.2013. okt. 8. 11:56
1/9 anonim válasza:
Persze.
Ha csak ketten vagyunk a lányommal,akkor én csak farhátat teszek bele,azon van annyi hús,amit ő megeszik,én nem szeretem a főtt húst.
Ilyen félig csontleves,félig húsleves ez.
de az íze mindenképp finom.
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben,akkor megnyugodtam :) Köszi .
2013. okt. 8. 12:04
3/9 anonim válasza:
Nagyon finom lesz. Hétvégén én is abból főztem, mert nem voltak szép marhahús a boltban (eredetileg marhahús levest szerettem volna), én egy májat dobtam még hozzá.
4/9 anonim válasza:
Én is farhátból szoktam főzni. De ha van akkor dobok hozzá zúzát, nyakat, szívet, esetleg lábat. Ennyi :) Nagyon finom szokott lenni
5/9 A kérdező kommentje:
Én is szoktam bele tenni mindenfélét. De nem volt tegnap estefele egyáltalán húspult,csak pár db csomagolt hús volt. Semmi belsőség,ezeken kívül amit beletettem semmi levesbevaló nem volt. Csak úgy megkívántam a húslevest,mondom mindenképp csinálok akkor ezekből a hozzávalókból :)
2013. okt. 8. 12:15
6/9 anonim válasza:
A leves alapízét nagyon jól megadja a far-hát is. A csontos leves talán finomabb is, mint a színhúsos.
szerintem nagyon ízletes lesz a levesed.
7/9 anonim válasza:
Farhátből fő a legfinomabb (szárnyas) húsleves...
A finom leveshez csont, bőr, meg mindenféle kötőszövet kell, csak húsból nem is lesz jó a leves.
8/9 doboszoli válasza:
A húlseves főzés egyéb szabályai betartása mellett, (nem bonyolultak) nagyon finom lesz a levesed.
Ne vizezd el!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Finom lett a levesem :) Szinte ugyanolyan ízű lett mint szokott lenni . Nem volt sok különbség :)
2013. okt. 8. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!