Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a jó az angolosra, rozéra...

Mi a jó az angolosra, rozéra sütött húsokban?

Figyelt kérdés
Állítólag összehasonlíthatatlan élmény, szeretném megkedvelni, de jobban ízlik átsütve...
2009. nov. 9. 17:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! En Angliaban elek, es nagy nehezen megkostoltam. Annyi a kulonbseg, h igy a hus nem olyan ragos, nem olyan mintha cipotalpat probalna az ember elfogyasztani.Valoban jobb!
2009. nov. 9. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
AZ ÍZÜK!!!
2009. nov. 10. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!