Rákattantam a croissant-ra. Van jó recept a youtube-on, vagy receptoldalon, ahol a késztermék is látszik? Kettévágva is megmutatják? És neked is sikerült éppen olyanra elkészíteni? Megmutatnád a linkjét? Mire kell vigyázni?
Figyelt kérdés
Egyelőre szakácskönyvből csináltam, illetve leírás alapján, de csak egy átlagos, jóízű kifli lett belőle, nem az a nagy-lyukú, levegős, üreges vajas-tészta. Utólag injektálni szeretnék bele lekvárt és mogyorókrémet.ma 14:52
1/4 anonim válasza:
Azért nem ártana, ha legalább 1-2 receptet beírnál, akkor meg lehet mondani, mit csinálsz rosszul.
2/4 anonim válasza:
Hajtogatás és hűtés hogy a vajrétegek mindig megszilárduljanak. Ezt 3-4 szer megismétled félóra pihentetésekkel. Akkor réteges lesz. 180 fok 25 perc.
3/4 anonim válasza:
Ez gyors, hajtogatás nélküli és jó recept, de tényleg fontos, hogy a vaj jéghideg legyen:
4/4 anonim válasza:
A 3-as által belinkelt receptet kicsit másként ismerem, nem olvasztott vajat tesznek a tésztakarikákra, hanem fagyos vajat reszelnek rá - úgy még sokkal levelesebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!