Hogyan készülhet 100 g késztermék 119 g sertéshús felhasználásával?
Figyelt kérdés
Ez van írva a boltban vásárolt turistára.2018. nov. 21. 10:49
1/4 anonim válasza:
Úgy, hogy a termék szárad, aszalódik, annál jobb minőségű egy húsárú minél több húsból készül. Vannak olyanok is, hogy csak 50-60-70%, mert sós vízzel felszívatják...
2/4 anonim válasza:
És ezáltal veszít a súlyából. 99-ben szupermarketben dolgoztam, akkor még pl. a Pick szalámikat nem is lehetett előre lemérni, csak amikor megvetted, de ma már nincs így, előre beárazzák.
3/4 anonim válasza:
Te még sosem főztél vagy sütöttel ?
4/4 anonim válasza:
Elég könnyen, lekvároknál 200% fölé is lehet menni, főleg a szilva esetében :)
Ez azért van, mert a hús, a gyümölcs és elég sok egyéb alapanyag tömve van vízzel, amit főzéskor, sütéskor akár igen nagy részben elveszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!