Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan készülhet 100 g készter...

Hogyan készülhet 100 g késztermék 119 g sertéshús felhasználásával?

Figyelt kérdés
Ez van írva a boltban vásárolt turistára.
2018. nov. 21. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy a termék szárad, aszalódik, annál jobb minőségű egy húsárú minél több húsból készül. Vannak olyanok is, hogy csak 50-60-70%, mert sós vízzel felszívatják...
2018. nov. 21. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
És ezáltal veszít a súlyából. 99-ben szupermarketben dolgoztam, akkor még pl. a Pick szalámikat nem is lehetett előre lemérni, csak amikor megvetted, de ma már nincs így, előre beárazzák.
2018. nov. 21. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Te még sosem főztél vagy sütöttel ?
2018. nov. 21. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Elég könnyen, lekvároknál 200% fölé is lehet menni, főleg a szilva esetében :)

Ez azért van, mert a hús, a gyümölcs és elég sok egyéb alapanyag tömve van vízzel, amit főzéskor, sütéskor akár igen nagy részben elveszít.

2018. nov. 21. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!