156 g sertéshús 100 g szalámmiban. Egy szalámi csomagolására ez van írva, hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 10:31
1/3 doboszoli válasza:
A dolog igazság tartalmát nem firtatom, de elképzelhető.
A tiszta húsból, (értsd, szója, és csirkebőr mentes) készült, érlelt termékeknél a szikkadási veszteség elérheti ezt a százalékot.
2/3 anonim válasza:
Kicsit egyszerűbben. A szalámi szárítással készül. A hús nedvességtartalma csökken a folyamat során.
Elpárolog a víz belőle, érted?
3/3 anonim válasza:
Amúgy láttam már olyat, hogy a boltban a kasszánál való sorban állás közben egy idősebb úr olvasgatta a szalámi címkéjét, és ugyanez tűnt fel neki. Erre kifakadt, hogy "hülyének nézik a magyart" mert ő szemfülesen észrevette a "csalást" a német diszkontlánc üzletében. Szegény úr nem volt tisztában vele, hogy ki is a hülye. Tanulság: ismerni kell minimális szinten, amit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!