Mennyibe kerül egy napi étkezés?
Figyelt kérdés
Egyedülálló, pályakezdő leszek hamarosan. Eddig családban éltem, de most külön fogok költözni, és szeretném nagyjából tudni, mennyi pénzt fogok költeni egy napi étkezésre.(Sajnos a kevés fizetés miatt muszáj hamar elkezdeni betáblázni a költségeket). Naponta 3x szeretnék legalább étkezni, nem szeretnék koplalni. Főzni szeretnék, de nem mindig lesz időm, ezért nézegettem menüzős helyet, ami 2000-3000ft között mozog.
Köszönöm, ha tisztelettel és segítőkészen válaszolsz
21/L
ma 17:35
1/2 anonim válasza:
Napi 5000 az alja. Ha spórolva akarsz meleget, íratkozz be egy menzára! Ovi, suli, idősotthon,...
2/2 anonim válasza:
Szerintem napi 2500-3000 Ft-al lehet számolni, ha magadra főzöl. Egy menü ára is ennyi, mondjuk kicsit olcsóbb, akkor az a kérdés hogy mellé még mennyi ételt igényelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!