Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyibe kerül egy napi étkezés?

Mennyibe kerül egy napi étkezés?

Figyelt kérdés

Egyedülálló, pályakezdő leszek hamarosan. Eddig családban éltem, de most külön fogok költözni, és szeretném nagyjából tudni, mennyi pénzt fogok költeni egy napi étkezésre.(Sajnos a kevés fizetés miatt muszáj hamar elkezdeni betáblázni a költségeket). Naponta 3x szeretnék legalább étkezni, nem szeretnék koplalni. Főzni szeretnék, de nem mindig lesz időm, ezért nézegettem menüzős helyet, ami 2000-3000ft között mozog.

Köszönöm, ha tisztelettel és segítőkészen válaszolsz

21/L

ma 17:35
 1/2 anonim válasza:
51%
Napi 5000 az alja. Ha spórolva akarsz meleget, íratkozz be egy menzára! Ovi, suli, idősotthon,...
ma 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem napi 2500-3000 Ft-al lehet számolni, ha magadra főzöl. Egy menü ára is ennyi, mondjuk kicsit olcsóbb, akkor az a kérdés hogy mellé még mennyi ételt igényelsz.
ma 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!