Egyedülálló, pályakezdő leszek hamarosan. Eddig családban éltem, de most külön fogok költözni, és szeretném nagyjából tudni, mennyi pénzt fogok költeni egy napi étkezésre.(Sajnos a kevés fizetés miatt muszáj hamar elkezdeni betáblázni a költségeket). Naponta 3x szeretnék legalább étkezni, nem szeretnék koplalni. Főzni szeretnék, de nem mindig lesz időm, ezért nézegettem menüzős helyet, ami 2000-3000ft között mozog.
Köszönöm, ha tisztelettel és segítőkészen válaszolsz
Napi 5000 az alja. Ha spórolva akarsz meleget, íratkozz be egy menzára! Ovi, suli, idősotthon,...
jan. 18. 18:05
2/9 anonim válasza:
Szerintem napi 2500-3000 Ft-al lehet számolni, ha magadra főzöl. Egy menü ára is ennyi, mondjuk kicsit olcsóbb, akkor az a kérdés hogy mellé még mennyi ételt igényelsz.
jan. 18. 21:33
3/9 Grizesteszta válasza:
Ha tudatosan csinalod,akkor nar az elso nspokbsn beszerzel olyan slapanxagokat, amikbol gyorsan tudsz kajat kesziteni. Ez veszhelyzetre is jo es gyors vacsorara is, es sokkal olcsobb meg a menunel is. En gyakorlott haziasszony vagyok, ha egyedul elnek, akkor en kijonnek egy egyszeri 50e-s keszletfeltoltes utan hosszu tavon havi 40e-bol, minosegi etkezessel. Az indulo keszlet: olaj, liszt, cukor, fuszerek, teszta, rizs, krumpli, hagyma, stb, amik sokaig elallnak ugyan es kicsi kell beloluk, de egyszerre sokba kerulnek. Sok sikert neked!
jan. 21. 14:53
4/9 anonim válasza:
heti 20.000-Ft/4 fős család az akkor 2850-ft/nap körül van.
jan. 24. 09:56
5/9 Grizesteszta válasza:
Huha, akkor ez durvan havi 20-25 egy felnottre.(2 felnottet es ket gyereket feltetelezek.) Hogy csinalod? En rutinos vagyok, de ez nem menne... Kenyszer vagy ertelmes sporolas? Mennyire egeszseges?
jan. 24. 10:53
6/9 anonim válasza:
#4-es vagyok, 4 felnőtt :) Mondok egy mintaétrendet:
Hetente-két hetente sütök egy tortát vagy sütit és ennyi. Édességek ritkábban, a sósat preferáljuk :)
Felesleges dolgokat sosem veszek, mindig jóllakunk és pazarolni sem pazarlunk.
jan. 24. 12:17
7/9 Grizesteszta válasza:
Koszi, hogy leirtad, igy mar ertem. Nalunk lenyegesen kevesebb a szenhidrat es tobb s zoldseg. Es meg is van a difi oka! Szrp napot neked!
jan. 24. 12:24
8/9 anonim válasza:
Itt négy féle zöldség is van pedig, bár szerintem is picit több a szénhidrát is egyet értünk de a változatosság azért hetente látható szokott lenni zöldség-gyümölcs és kelt tészta is, ki-mit szeret ;) Szép napot viszont neked is!
jan. 24. 13:14
9/9 anonim válasza:
#4-es vagyok. Az újabb emelkedések miatt a heti költségek is változtak: Eddig 20.000 Ft-ból kijött a heti ebéd, de már 25.000-30.000 Ft között szoktam fizetni. Mi lesz még itt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!