Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyibe kerül egy napi étkezés?

Mennyibe kerül egy napi étkezés?

Figyelt kérdés

Egyedülálló, pályakezdő leszek hamarosan. Eddig családban éltem, de most külön fogok költözni, és szeretném nagyjából tudni, mennyi pénzt fogok költeni egy napi étkezésre.(Sajnos a kevés fizetés miatt muszáj hamar elkezdeni betáblázni a költségeket). Naponta 3x szeretnék legalább étkezni, nem szeretnék koplalni. Főzni szeretnék, de nem mindig lesz időm, ezért nézegettem menüzős helyet, ami 2000-3000ft között mozog.

Köszönöm, ha tisztelettel és segítőkészen válaszolsz

21/L

jan. 18. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Napi 5000 az alja. Ha spórolva akarsz meleget, íratkozz be egy menzára! Ovi, suli, idősotthon,...
jan. 18. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem napi 2500-3000 Ft-al lehet számolni, ha magadra főzöl. Egy menü ára is ennyi, mondjuk kicsit olcsóbb, akkor az a kérdés hogy mellé még mennyi ételt igényelsz.
jan. 18. 21:33
 3/9 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Ha tudatosan csinalod,akkor nar az elso nspokbsn beszerzel olyan slapanxagokat, amikbol gyorsan tudsz kajat kesziteni. Ez veszhelyzetre is jo es gyors vacsorara is, es sokkal olcsobb meg a menunel is. En gyakorlott haziasszony vagyok, ha egyedul elnek, akkor en kijonnek egy egyszeri 50e-s keszletfeltoltes utan hosszu tavon havi 40e-bol, minosegi etkezessel. Az indulo keszlet: olaj, liszt, cukor, fuszerek, teszta, rizs, krumpli, hagyma, stb, amik sokaig elallnak ugyan es kicsi kell beloluk, de egyszerre sokba kerulnek. Sok sikert neked!
jan. 21. 14:53
 4/9 anonim válasza:
heti 20.000-Ft/4 fős család az akkor 2850-ft/nap körül van.
jan. 24. 09:56
 5/9 Grizesteszta ***** válasza:
53%
Huha, akkor ez durvan havi 20-25 egy felnottre.(2 felnottet es ket gyereket feltetelezek.) Hogy csinalod? En rutinos vagyok, de ez nem menne... Kenyszer vagy ertelmes sporolas? Mennyire egeszseges?
jan. 24. 10:53
 6/9 anonim válasza:
100%

#4-es vagyok, 4 felnőtt :) Mondok egy mintaétrendet:

Hétfőn rakott tészta, kedden lángos kolbászos krumplilevessel, szerdán pörkölt tarhonyával, csütörtökön rakott krumpli, pénteken palacsinta meggylevessel, szombaton tojásos nokedli salátával, vasárnap brokkolifőzelék fasírttal.

Hetente-két hetente sütök egy tortát vagy sütit és ennyi. Édességek ritkábban, a sósat preferáljuk :)

Felesleges dolgokat sosem veszek, mindig jóllakunk és pazarolni sem pazarlunk.

jan. 24. 12:17
 7/9 Grizesteszta ***** válasza:
46%
Koszi, hogy leirtad, igy mar ertem. Nalunk lenyegesen kevesebb a szenhidrat es tobb s zoldseg. Es meg is van a difi oka! Szrp napot neked!
jan. 24. 12:24
 8/9 anonim válasza:
100%
Itt négy féle zöldség is van pedig, bár szerintem is picit több a szénhidrát is egyet értünk de a változatosság azért hetente látható szokott lenni zöldség-gyümölcs és kelt tészta is, ki-mit szeret ;) Szép napot viszont neked is!
jan. 24. 13:14
 9/9 anonim válasza:
100%
#4-es vagyok. Az újabb emelkedések miatt a heti költségek is változtak: Eddig 20.000 Ft-ból kijött a heti ebéd, de már 25.000-30.000 Ft között szoktam fizetni. Mi lesz még itt..
febr. 7. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!