Mennyibe kerül nektek a napi étkezésetek?
Reggeli / vacsora: 2-300 körül, otthon
Ebéd: 700-1000 körül egyetemi menzán (de bárki bejöhet, vehet elvitelre is), még csak nem is menü, mert
- nem tudom előre, ráérek-e aznap a menzán enni
- szeretem látni, mit is választok
De 1000-1500-ból bárhol eszem a városban is.
Szóval összesen általában 1500, max. 2000.
1000-1300, de 1500 a maximum.
950 a menü, a többi a reggeli-vacsora átlagban.
Ez utóbbiakra gyakran csinálok tojáskrémet, körözöttet, salátákat, tonhalkrémet, egy pár szem gyümölcsből lekvárt.
Nem veszek Iceteát, hanem magam csinálok 2 liter gyümölcsteát, ugyanolyan, ha nem jobb mint a bolti.
Ha 3ezret ennék, akkor gurulnék, mert abban rengeteg nasi lehet.
5-ös vagyok
Most pl. 8 szem narancsból 2 citromból csináltam lekvárt, lett egy nagy üveggel, legalább 2 hétre elég.
Nasinak banánt fagyasztok le, isteni!
A lényeg, hogy havi 40ezer van kajára, de 1-2-3ezer még szokott is maradni.
Sokba... Napi 2500-3000-et simán elköltök. Nem reggelizek, délben kimegyek valahova menüzni, vagy rendelek valamit ez 1000-1500 Ft, aztán hazafele még veszek vacsorának valót, igaz abból már ketten eszünk a párommal, de akkor se kevés. Hétvége változatos, ha otthon vagyok főzünk, de van hogy egyik nap anyóséknál eszünk, ha olyan a program beülünk valahova.
Főzni mindig csak annyit főzök, amennyit meg is eszünk, illetve egyikünk se szereti 3 napig ugyanazt enni. Kaját kidobni meg sajnálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!