Mi a jó az angolosra, rozéra sütött húsokban?
Az emberek sokfélék, mindenkinek más az ízlése...
Vannak, akik imádják a pálpusztai sajtot, nekem már attól is forog a gyomrom, hogy most leírtam a nevét (sem a látványa, sem a szaga nem vonz)...
Vannak, akik imádják a pacalt, én meghalnék, ha a számba kellene venni...
Vannak, akik imádják a rágós, félvéres húsokat, mások csak a teljesen átsült húst eszik meg...
Teljesen felesleges azt firtatni, hogy a másik embernek miért ez vagy miért az a finomabb, vagy ő miért utálja azt, amiért én meg rajongok...
Örüljünk annak, hogy milliófélék vagyunk, nem egyformák, mert így színes a Világ! :D
na ez az a beafsteak-et én is imádom, és én is csak úgy undorodva nézem amikor a reklámokban vagy valamilyen műsorban szétvágják a belül még nyers húst:D
szerintem az az egész lényege, hogy amikor az angolos húst ennéd, akkor ott vágod szét és látod, és benned tudatosul, hogy ez nyers és fúúúj és undorító, amikor meg a tatárt eszed a látványa sem azt hangsúlyozza, hogy nyers, meg tudod, hogy ez finom és szereted
szerintem ennyi a titka:D
egyébként annak a válaszolónak van a legjobban igaza, aki írta, hogy ezért színes a világ:D milyen rossz lenne, ha mindenki csak a káposztát szeretné. a bocik a nyakunkra nőnének, a disznók már az országúton szaladnának, nem teremne répa, tök, stb. mert senki nem csinálná.
na az milyen egy oldalú lenne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!