Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a jó az angolosra, rozéra...

Mi a jó az angolosra, rozéra sütött húsokban?

Figyelt kérdés
Állítólag összehasonlíthatatlan élmény, szeretném megkedvelni, de jobban ízlik átsütve...
2009. nov. 9. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez az! Félnyersen /véresen/ hagyják, amit én is képtelen vagyok elfogyasztani. /nem vagyok nyershús-evő!/ Az ilyen módon sütött hus bizonyos inyencek kedvence.
2009. nov. 9. 17:53
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom elképzelni sem,mert nem kóstoltam még,de ennél rosszabb már csak a tatár beafsteak lehet...az még félig sincs átsütve...
2009. nov. 9. 18:00
 3/12 anonim válasza:
76%
Én is nagyon kíváncsi lennék milyen, de nem visz rá a lélek, hogy nyersen egyek húst. Illetve bocsánat valahogy máshogy fogalmazom, mert a tatár beefsteak-et megeszem. Talán úgy gondolom, hogy még rosszabb, hogy félig megsütik. Úgyhogy kedves kérdező és sajnos nem tudom neked megmondani mi a jó benne, de vissza fogom nézni a kérdést, hátha valaki meg tudja mondani.
2009. nov. 9. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek sokfélék, mindenkinek más az ízlése...

Vannak, akik imádják a pálpusztai sajtot, nekem már attól is forog a gyomrom, hogy most leírtam a nevét (sem a látványa, sem a szaga nem vonz)...

Vannak, akik imádják a pacalt, én meghalnék, ha a számba kellene venni...

Vannak, akik imádják a rágós, félvéres húsokat, mások csak a teljesen átsült húst eszik meg...

Teljesen felesleges azt firtatni, hogy a másik embernek miért ez vagy miért az a finomabb, vagy ő miért utálja azt, amiért én meg rajongok...

Örüljünk annak, hogy milliófélék vagyunk, nem egyformák, mert így színes a Világ! :D

2009. nov. 9. 18:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretni kell a HÚÚÚST! Persze azt se tudom szavakba önteni, hogy mlért undorodom a töktől? :-)
2009. nov. 9. 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem rágós!!!! Ha az, akkor nagy baj van a szakáccsal!
2009. nov. 9. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Párom nővérénél volt valami banzáj és ilyen félig átsült húst sütöttek. Nem látszott nyersnek, kivettem egy közepes szeletet.... Szégyelltem volna visszatenni, ezért magamba erőszakoltam. Nem kívánom senkinek. Órákkal később nagyon fájt a hasam, nem tudom, hogy a baciktól, vagy az undortól.
2009. nov. 9. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Én viszont a tatár bifszteket imádom. Náhány napi pácolás teljesen megérleli, már nem véres a hus, hanem omlós, finom. A szokásos füszerezéssel, piritós mellett nagyon finom inyencség.
2009. nov. 9. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

na ez az a beafsteak-et én is imádom, és én is csak úgy undorodva nézem amikor a reklámokban vagy valamilyen műsorban szétvágják a belül még nyers húst:D

szerintem az az egész lényege, hogy amikor az angolos húst ennéd, akkor ott vágod szét és látod, és benned tudatosul, hogy ez nyers és fúúúj és undorító, amikor meg a tatárt eszed a látványa sem azt hangsúlyozza, hogy nyers, meg tudod, hogy ez finom és szereted

szerintem ennyi a titka:D

egyébként annak a válaszolónak van a legjobban igaza, aki írta, hogy ezért színes a világ:D milyen rossz lenne, ha mindenki csak a káposztát szeretné. a bocik a nyakunkra nőnének, a disznók már az országúton szaladnának, nem teremne répa, tök, stb. mert senki nem csinálná.

na az milyen egy oldalú lenne...

2009. nov. 9. 19:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Én imádom az ilyen húsokat! Nem tehetek róla... Meg a tatár beefsteak-et is! Viszont a tejbegrízt, pacalt...stb utálom! Mindenkinek más az ízlése! Mindenki egyen azt amit kíván! :)
2009. nov. 9. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!