Hogyan kell sült almát elkészíteni a sütőben?
én így csináltam.
kivágtam a csumáját az egész almának (van csoma kiszedönk)
vastagabban vágtam, és bele tettem krémtúrót(natur) keksszel mézeskalács füszerrel össze keverve. aztán megvajaztam a héját, és bele a sütöbe.
Annyi almával amennyit megesztek :'DD
Azért csak tudod hogy hány almát esztek meg :)
mindenképpen érdemes legalább alá tenni egy kis alufóliát (vaj nem kell alá szerintem!), hogy ne égjen le, és ne kelljen utána a sütőt takarítani. a fóliát utána ki tudod dobni...
finom tetejére olvasztott étcsokival is.
Hozzávalók:
8db alma,
baracklekvár,
darált dió,
porcukor,
fahéj.
Elkészítés:
Az alma magházát kivájjuk és a helyére a lekvárral összekevert diót töltjük. Tűzálló tálba tesszük és addig sütjük míg az alma héja elkezd repedezni. Ha kész, megszórjuk fahéjas porcukorral.
Tanácsok:
Akár kétfelé is lehet vágni az almát és úgy megtölteni. Kinek hogy tetszik:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!