Sült kacsamájat (olyan IGAZIT), hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 22:12
1/1 anonim válasza:
Vegyél hozzá baromfiboltban kacsahájat, vágd darabokra és tedd fel a főzőlapra sütni, amikor már zsírt enged jócskán, belerakhatod a májat és megsütheted a hájból kiolvadt zsírban. A hájból nagyon finom tepertő lesz,a máj pedig isteni finom. Sózni mindent csak a végén kiszedéskor szabad, egyébként pattog a zsír és fröcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!