A vajkrémet (amit a cukrászok is csinálnak) milyen
vajból kell készíteni?
Figyelt kérdés
Megvettem a süteménydíszítéses újságot, imádom.
Viszont elgondolkodtató számomra hogy a vajkrém amit írnak tortához, süti díszítéshez, milyen vajból készül? Mert csak annyit ír hogy vaj.
Én amikor sütit sütök és írja hogy 20dkg vaj, nekem az eddig a kocka Rama volt, ehhez a vajkrémhez is ez kell? Vagy tea vaj? Van másfajta vaj?
2013. okt. 2. 13:37
1/10 anonim válasza:
Én a vajas krémeket mindig kocka Ramaból csinálom, és sikerülnek, szóval szerintem működik elvileg ezzel is. Az más kérdés, hogy esetleg a vaj miatt finomabb-e a krém, még eddig nem próbáltam.
2013. okt. 2. 13:59
2/10 anonim válasza:
A vaj az vaj. Tehéntejből készül, és az a neve, hogy vaj. A teavaj másik történet, de az sem rossz megoldás.
A Rama pedig sütőmargarin. A margarin viszont nem vaj.
2013. okt. 2. 14:00
3/10 anonim válasza:
A vaj az tejbol keszul, a margarin pedig novenyi zsiradekbol. A RAma margarin, nem vaj. "SZabaly szerint a margarin helyettesitheto vajjal, am a vaj nem helyettesitheto margarinnal. Tehat sima sotlan vajat vegyel.
2013. okt. 2. 14:15
4/10 anonim válasza:
Megsúgom hogy a cukrászdákban általában egy speciális margarint használnak aminek az a neve h krém margarin. Közelről sem vaj csak más az állaga mint a Rama-nak.
2013. okt. 2. 15:19
5/10 anonim válasza:
A teavaj is vaj, nem másik történet...
ha a sütiskönyv vajat ír, akkor használj bármilyen 80 %-os
tehéntejből készült , mindenhol kapható vajat.
2013. okt. 2. 17:49
6/10 anonim válasza:
Mi igazi Rama csalad vagyunk, ha vaj,akkor csakis Rama,anyunal,nagymamamnal,parom csaladjaban:) mi nem hasznalunk semmi allati zsirt.
2013. okt. 2. 22:04
7/10 anonim válasza:
6.
Ki kérdezte, hogy használtok-e állati zsírt?
2013. okt. 3. 10:06
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kedves utolsó, nem kell gonoszkodni, én soha nem bánom ha kicsit többet írnak mint amit kérdezek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!