Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A vajkrémet (amit a cukrászok...

A vajkrémet (amit a cukrászok is csinálnak) milyen vajból kell készíteni?

Figyelt kérdés

Megvettem a süteménydíszítéses újságot, imádom.

Viszont elgondolkodtató számomra hogy a vajkrém amit írnak tortához, süti díszítéshez, milyen vajból készül? Mert csak annyit ír hogy vaj.

Én amikor sütit sütök és írja hogy 20dkg vaj, nekem az eddig a kocka Rama volt, ehhez a vajkrémhez is ez kell? Vagy tea vaj? Van másfajta vaj?

2013. okt. 2. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Én a vajas krémeket mindig kocka Ramaból csinálom, és sikerülnek, szóval szerintem működik elvileg ezzel is. Az más kérdés, hogy esetleg a vaj miatt finomabb-e a krém, még eddig nem próbáltam.
2013. okt. 2. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:

A vaj az vaj. Tehéntejből készül, és az a neve, hogy vaj. A teavaj másik történet, de az sem rossz megoldás.

A Rama pedig sütőmargarin. A margarin viszont nem vaj.

2013. okt. 2. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A vaj az tejbol keszul, a margarin pedig novenyi zsiradekbol. A RAma margarin, nem vaj. "SZabaly szerint a margarin helyettesitheto vajjal, am a vaj nem helyettesitheto margarinnal. Tehat sima sotlan vajat vegyel.
2013. okt. 2. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Megsúgom hogy a cukrászdákban általában egy speciális margarint használnak aminek az a neve h krém margarin. Közelről sem vaj csak más az állaga mint a Rama-nak.
2013. okt. 2. 15:19
 5/10 anonim ***** válasza:

A teavaj is vaj, nem másik történet...

ha a sütiskönyv vajat ír, akkor használj bármilyen 80 %-os

tehéntejből készült , mindenhol kapható vajat.

2013. okt. 2. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
Mi igazi Rama csalad vagyunk, ha vaj,akkor csakis Rama,anyunal,nagymamamnal,parom csaladjaban:) mi nem hasznalunk semmi allati zsirt.
2013. okt. 2. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:

6.

Ki kérdezte, hogy használtok-e állati zsírt?

2013. okt. 3. 10:06
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Kedves utolsó, nem kell gonoszkodni, én soha nem bánom ha kicsit többet írnak mint amit kérdezek.

2013. okt. 3. 12:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A Rama nem vaj, kedves 6... Az margarin...
2013. okt. 3. 12:51
 10/10 anonim válasza:
#4 mondja jól
2013. okt. 27. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!