Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finomfőzelékhez milyen feltéte...

Finomfőzelékhez milyen feltétet csinálnak ha nem akarok szimpla húst sütni? Ti mivel készítitek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 22. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
legalább egy fűszeres fasírt, fokhagymás oldalas, esetleg pörkölt, ami kellene hozzá, hogy feldobja.
2012. jún. 22. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
hurka, kolbász, virsli, tökürtojás
2012. jún. 22. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:

Főtt tojás beledarabolva, vagy tükör-tojás.

Esetleg főtt vagy sült virsli

Főtt vagy sült kolbász

De ha van a fagyódban valami panírozott cucc, az is jó

2012. jún. 22. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

fasírt

sült virsli, kolbász

stefánia vagdalt

töltött csirke

rántott hús

tükör vagy főtt tojás

zöldségfasírt

főtt hús

2012. jún. 22. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es!

A kérdező írta, hogy nem akar húst sütni!

Vetted????

2012. jún. 22. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Szimpla húst nem akar, bár bevallom ez nem tudom mit jelent:)
2012. jún. 22. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a sok munkával járó húsételek készítésétől akarja magát megóvni, mint pl. a töltött csirke, stefánia, fasírozott és hasonlók. Ilyen melegben én sem fognék hozzá ilyen kajákhoz.
2012. jún. 22. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak van igaza nincs kedvem húst sütögetni és a forró serpenyő mellett állni
2012. jún. 22. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor elég rosszul fogalmaztál, bár bocsi. "nem akarok szimpla húst sütni"úgy is lehet érteni, hogy valami nem egyszerűt, szimplát,natúrt, hanem valami ízletesebbet.

a finomfőzelék elég semleges, így joggal gondolhatták a válaszolók, hogy valami karakteresebb feltétet szeretnél.

mindegy, kaptál elég választ, van miből választani:)

2012. jún. 22. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Párizsi kosárka. Párizsit szeletelsz, és beleteszed a forró olajba, mikor felveszi a "kosárka" formát, a közepébe ütsz egy tojást. (Tulajdonképpen párizsi tükörtojással, esetleg ugyanez füstölt tarjával - bár az nem lesz kosárka forma, de finom.)
2012. jún. 23. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!