Finomfőzelékhez milyen feltétet csinálnak ha nem akarok szimpla húst sütni? Ti mivel készítitek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 12:38
1/11 anonim válasza:
legalább egy fűszeres fasírt, fokhagymás oldalas, esetleg pörkölt, ami kellene hozzá, hogy feldobja.
2/11 anonim válasza:
hurka, kolbász, virsli, tökürtojás
3/11 anonim válasza:
Főtt tojás beledarabolva, vagy tükör-tojás.
Esetleg főtt vagy sült virsli
Főtt vagy sült kolbász
De ha van a fagyódban valami panírozott cucc, az is jó
4/11 anonim válasza:
fasírt
sült virsli, kolbász
stefánia vagdalt
töltött csirke
rántott hús
tükör vagy főtt tojás
zöldségfasírt
főtt hús
5/11 anonim válasza:
Kedves 4-es!
A kérdező írta, hogy nem akar húst sütni!
Vetted????
6/11 anonim válasza:
Szimpla húst nem akar, bár bevallom ez nem tudom mit jelent:)
7/11 anonim válasza:
Szerintem a sok munkával járó húsételek készítésétől akarja magát megóvni, mint pl. a töltött csirke, stefánia, fasírozott és hasonlók. Ilyen melegben én sem fognék hozzá ilyen kajákhoz.
8/11 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak van igaza nincs kedvem húst sütögetni és a forró serpenyő mellett állni
2012. jún. 22. 18:26
9/11 anonim válasza:
Akkor elég rosszul fogalmaztál, bár bocsi. "nem akarok szimpla húst sütni"úgy is lehet érteni, hogy valami nem egyszerűt, szimplát,natúrt, hanem valami ízletesebbet.
a finomfőzelék elég semleges, így joggal gondolhatták a válaszolók, hogy valami karakteresebb feltétet szeretnél.
mindegy, kaptál elég választ, van miből választani:)
10/11 anonim válasza:
Párizsi kosárka. Párizsit szeletelsz, és beleteszed a forró olajba, mikor felveszi a "kosárka" formát, a közepébe ütsz egy tojást. (Tulajdonképpen párizsi tükörtojással, esetleg ugyanez füstölt tarjával - bár az nem lesz kosárka forma, de finom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!