Meg akarok tanulni főzni. Mivel kezdjem?
én a rafinéria alapokkal kezdtem 12 évesen,annyit tudtam mint te most:) Aztán azokkal megtanultam az alapokat mi a pirítás,dinsztelés,párolás meg ezek közt a különbség,mikor sül át a hús stb. Aztán kezdheted a rakott ételekkel azokat is nehéz elrontani,tésztás ételek is könnyűek,és google-ba is találsz kezdő szakácsoknak szóló recepteket! Sok sikert,és ne keseredj el. Nekem először pl a fasírt nyers maradt belülről,külseje megégett,ez volt az első csalódásom szörnyen csalódott voltam! De ne aggódj ezzel jár,legközelebb menni fog ha elrontod és utána nézel mi a hiba:)
Anyukád/Nagymamád/anyósod is biztos tud segíteni,esetleg egy olyan barátnő aki jártas ebbe:)
Szerintem is jó ötlet, hogy amikor anyukád főz akkor állj oda és te is segíts .
Én kb. 10 éves korom óta minden egyes alkalommal ott voltam amikor anya főzött és most 14 vagyok és már egy csomó mindent tudok főzni pl.: borsó leves, gulyás leves, töltött káposzta, marha pöri, sültek, túró torta, cigány pecsenye , tejszínes-gombás csirke stb... :D
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!