Én tatabányai vagyok és hát újságíró akarok lenni. Hol tudok tovább tanulni ami ha lehet nem éppen félévre/300. 000ft? Év végén van talán 1 hármasom a többi mind 4-5-ös a 3-as általában vagy matek vagy ilyen technika ének féle.6-os vagyok.
Egy újságírónak szépen kell fogalmaznia, és a helyesírás is fontos. Előbb csiszolgasd ezeket, mert így gáz.
Bár, ki tudja... pár szennylapnak megfelel ez a színvonal is, majd a Word aláhúzza pirossal :(
Vannak ingyenes nappali OKJ-képzések, amiben újságíró és konferanszié szakmát lehet tanulni. Érettségi viszont kötelező.
A másik lehetőség valamilyen média szakos egyetem, vagy esti OKJ képzés, ezek viszont fizetősek.
Előtte úgyis valamilyen gimit kell elvégezned, ahol nem jellemző a direkt médiairányú oktatás. Addig elkezdesz tanulni, és jó eredménnyel akár államilag támogatottan is felvesznek.
1. válaszlónak 5-ös vagyok minden év végén irodalomból nyelvtanból meg 4,3.
Van egy szakkör a suliba:média néven..Minden pénteken ott vagyok és ott foglalkoztunk ilyennel:)
Aha, akkor miért így írtad ki a kérdésedet. Tele van hibával, főleg stilisztikaival.
Helyesírási:
vagyok, és (hiányzó vessző)
továbbtanulni (egy szó)
tanulni, ami (hiányzó vessző)
300 000 Ft (pont hibás, ezen felül betűvel kellene kiírni, vagy így: 300 ezer Ft)
6.-os
Nem tökéletes, de picit feljavítva:
Tatabányai vagyok, és újságíró akarok lenni. Hol tudok továbbtanulni, ahol nem 300 ezer forint egy félév?
Év végén talán egy hármasom lesz, a többi négyes-ötös. Matek, technika, ének lehet közepes. Hatodikos tanuló vagyok.
Matematika tényleg nem megy. A matek, technika és ének három tantárgy, nem egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!