Hogyan lehetne egy üveges ajtót (sokszázezer forint befektetése nélkül) átláthatatlanná tenni?
30 éves vagyok,de most - a nővérem miatt- egy hatalmas áldozatot kell hoznom, ő veszi birtokba és fogja bitorolni(és várhatóan - a kicsapongó,zűrös életvitelét ismerve - rommá varázsolni a mintegy fél-egy év alatt a lakásomat).
Ezidő alatt én anyuékkal kényszerülök összebútorozkodni(albérletet nem engedhetek meg magamnak, még megosztva sem), viszont anyu élettársa olyan, hogy mindenbe beleszól, és pontosan tudom, hogy ezt nem fogja tudni megállni, így pl.abba is bele fog szólni, hogy meddig vagyok fenn(értsd: ébren)
30 (azaz harminc) éves vagyok, szóval nem vagyok már gyerek. Ezért kérdezem a kérdést.
Kérdés: hogy lehetne egy üveget megfüstölni, füstüveggé alakítani, annélkül, hogy ennek megcsinálásából egy mesterember annyira meggazdagodna, hogy utána az általam fizetett pénzből utazna a Maldív-szigetekre...
Mi ennek a tisztességes neve? Mégse mondhatom a boltban, hogy kérek fóliát?!?!
Még kezembe nyom a nő egy alufóliát, én pedig vagyok olyan szangvínikus, hogy elgyepálom vele... ezt pedig nem akarom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!