Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet készíteni újrahaszno...

Dr. Watson kérdése:

Mit lehet készíteni újrahasznosítható dolgokból?

Figyelt kérdés
Technika órára kell készíteni május 26.-ra.SEMMI ÖTLETEM NINCS...Barom válaszadók kíméljenek...

2012. máj. 19. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Voltam egyszer egy táborban, ott pár db. 1,5 literes ásványvizes palackból és kötélből remek mentőmellényt készítettünk. Régen volt, de azt hiszem három palackból állt, úgy volt megkötve, hogy nyakba lehetett akasztani, az ember két hóna alá került egy-egy palack, tarkójához még egy. Bevált, fenntartott minket a vízen. Ha úgy nézzük, a PET palackot így újrahasznosítod...:-)
2012. máj. 19. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, a PET palack egyébként újrahasznosítható, mert pl. polár pulóvert csinálnak belőle.
2012. máj. 19. 13:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Ööö,rendben,köszönöm,bepróbálkozok vele,hát nem tudom 8. általánosban polár pulóvert készíteni szerintem... túlzás,de ezt tudtam,még egyszer köszönöm! :D
2012. máj. 21. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!