Házibuliba 3 féle muffint szeretnék sütni, milyen ízűek legyenek?
Figyelt kérdés
Milyen ízűek a legkedveltebb muffinok?
Azért szeretnék többízűt, mert, ha csak egyfélét sütnék, akkor biztos akadna valaki, akinek nem ízlene.
2013. szept. 30. 20:40
1/7 anonim 

válasza:

Csoki, az szerintem majdnem mindenkinek bejön. Vanília, karamell, ha csak sima piskótából csinálod, raksz a tetejére csokidarabokat, valami gumicukrot, az is jól néz ki.
2/7 anonim 

válasza:

3/7 anonim 

válasza:

Csokis, az alap, mindenki szereti, legyen egy gyümölcsös, és egy bármilyen, karamell, akármi.
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem sajtosat is csinálj, nem mindenki szereti az édeset!
5/7 anonim 

válasza:

Kakaos csokidarabos, repas- dios es vanilias malnas.
6/7 anonim 

válasza:

Csokis-meggyes, banános, sajtos-hagymás pl.
7/7 anonim válasza:
Valamelyik nap csináltam simát, csináltam a közepébe mindnek egy lukat, és tettem bele nutellát, nagyon fincsi volt. De a csoki szerintem a legnépszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!