Csirkecomb pácolása h szép pirosak legyenek sütés után? Hogyan?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 20:44
1/3 anonim válasza:
Nem a pácolástól lesz szép piros, hanem attól, hogy a sütődben grill funkción sütöd.
Én a régi gáztűzhelyemben sosem tudtam szép pirosra, ropogósra sütni, pedig ezer és ezer módszert próbáltam.
A villanytűzhelyemmel a grillfunkcióval csodás, illatos, ínycsiklandó csirkecombokat tudok sütni.
2/3 anonim válasza:
Én mostanában nem pácolni szoktam. Előfőzöm a mikróban aztán sült csirke fűszersó rá, be a sütőbe és addig sütöm míg szép színe nem lesz
3/3 anonim válasza:
Bepácolod, aztán tepsibe teszed, majd olajjal jól megkened őket, ettől majd amikor már készen vannak szép pirosak és ropogósak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!