Frankfurti levest szeretnék csinálni egyszerűen, finomra, gyorsan és ne legyenek benne különlegességek. Csak egy régi hagyományosat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok van az interneten, de azok vagy nagyon vizesnek tűnnek, vagy benne van mogyorótól kezdve mindenféléig. Ha írnátok leírást róla azt is megköszönném.2011. nov. 5. 10:18
1/2 anonim válasza:
Felszeletelt kelkáposztát sós vízbe felteszed főni, mikor félig megfőtt cikkekre vágott krumplit teszel bele, ha puhul a krumpli készítesz bele fokhagymás rántást meghinted kevés piros paprikával, felengeded hideg vízzel, mehet a levesbe. Személyenként 1 virslit felkarikázva is hozzáteszel, míg a rántás belefő a levesbe a virsli is jó lesz. 4 főre elég fél fej közepes kelkáposzta, 2 krumpli. 3 kanál lisztből rántás 1 cikk fokhagymával, 2 pár virsli.
2/2 anonim válasza:
én is úgy csinálom, mint az első, csak a főzővízhez majorannát is teszek, és egyszerre teszem fel főni a káposztát a krumplival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!