Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljam igazán...

Hogyan csináljam igazán különlegesre a tésztát?

Figyelt kérdés
Finom sonkát rakok tűzre, olajban, mindig kevés tejszínt öntök hozzá, amit az elején még magábaszív, ha már szép színe van sok tejszínt öntök rá, ebben áll és rotyog, borsal, sóval ízesítem, a kész tésztát beleöntöm, összekeverem, még egy kicsit a tűzön hagyom, ha leveszem újra megtejfölözöm, hogy szaftosabb legyen és kész. Most szeretném, ha kicsit különlegesebb lenne, arra gondoltam, hogy ezek után a sütőbe is beteszem, hogy rakotttészta legyen, de lehet, hogy úgy nem lenne az igazi, aztán az az ötletem lett, hogy csak a tészta egyik felét teszem a sütőbe, majd összekeverem és így a fele ilyen, a fele olyan lesz, de ez sem az igazi. Azt szeretném, ha a tészta még ennél is sokkal finomabb lenne, de nem tudom mit csináljak.
2013. szept. 30. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi nagyon hasonlóan szoktuk: Hagymát pirítunk, arra megy a sonka majd a tejszín és egy kis tejet is öntünk rá. Ebbe keverem a félig sült tésztát. Legyen jó szaftos. Ha nem elég szaftos akkor még tejet öntök rá. Ezt tepsibe öntöm és elkezdem sütni. Ha a rajta lévő lé nagyrészét beszívta, akkor teszek rá sajtot és pirosra sütöm. Sezrintem finom ha tárkonnyal van fűszerezve


Jó étvágyat.

2013. szept. 30. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Keverj bele füstölt reszelt sajtot : Amikor mindent összekevertél ,tedd a sütőbe..
2013. szept. 30. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!