Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap eljön hozzám a párom...

Holnap eljön hozzám a párom (most először lesz nálam), de mikor csináljam meg a vacsit?

Figyelt kérdés

Reggel fog jönni, egész nap elleszünk, és akkor este meg álljak neki főzőcskézni? És ő addig? :D Nem olyan típus, aki annyira szeret segíteni a konyhában :) Meg hát jobb programunk is lehetne helyette :P

Vagy csináljam meg most? De az meg már nem friss :/

Szerintetek?

2013. szept. 27. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Inkább rendelj kaját, vagy olyat csinálj, ami másnap még finomabb lesz, így előtte nap el tudod készíteni.
2013. szept. 27. 18:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Mondanál olyat, ami másnapra még finomabb lesz? :)
2013. szept. 27. 18:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Toros káposzta, ragulevesek. De amúgy bármi jó másnapra is :)
2013. szept. 27. 18:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Mondanál olyat, ami másnapra még finomabb lesz? :)
2013. szept. 27. 18:07
 5/13 anonim válasza:
pudingos süti, padlizsánkrém
2013. szept. 27. 18:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Csinálj valami fa#a hidegtálat, többféléből, lefolpackozva, amiből aznap és másnap is falatozhattok.

mellé majonézes krumplit, vagy kukoricát, vagy bármilyen hideg salátát.

2013. szept. 27. 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Készíthetsz sajttálat, padlizsánkrémet. Mondjuk. De én a friss meleg ételre szavazok. Engem nem zavart ha átmentem a bnőmhöz és főzött.

De egyébként szerintem a legjobb program a borozás, közös főzés. Amíg fő az étel el lehet intézni a szexet is, és mire végeztek, friss meleg ételt lehet enni.

2013. szept. 27. 18:55
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Na a válaszomnak melyik része nem tetszett az embereknek?
2013. szept. 27. 19:17
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Csinálj valami egyszerűt, pl. saláta, szendvics, bundáskenyér. Vagy tényleg előző nap főzd meg. Szerintem a frissen sülteken kívül szinte minden jó másnap is megmelegítve. Vagy csinálhatsz aznap valami tésztát, azok általában hamar kész vannak. Addig a párod tvzik, vagy olvas, vagy elintézi, amit akar.

Ha mindenképp aznap akarsz főzni, szerintem keress rá a neten tészta receptekre, vagy egy csomó, ami fél óra alatt elkészül.

2013. szept. 27. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha reggel megy, akkor már napközben is szeretnétek enni. Ez esetben valóban előző nap készítenék egy hidegtálat + valami pogit sütni, apró édes-sós sütit, nasizni.

Megfőzheted előre a pörköltet is, akkor azt csak melegíteni és hozzá a köretet, annyi idő egyébként is kell, hogy pihenjetek (!) akár tésztát, akár krumplit főzöl. Ha előző nap még elkészíted a káposzta-salátát is, vagy bevásárolsz valami ecetes-csemege uborkából, stb. stb. Nem sok idő-ráfordítást igényel!

2013. szept. 27. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!