Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap eljön hozzám a párom...

Holnap eljön hozzám a párom (most először lesz nálam), de mikor csináljam meg a vacsit?

Figyelt kérdés

Reggel fog jönni, egész nap elleszünk, és akkor este meg álljak neki főzőcskézni? És ő addig? :D Nem olyan típus, aki annyira szeret segíteni a konyhában :) Meg hát jobb programunk is lehetne helyette :P

Vagy csináljam meg most? De az meg már nem friss :/

Szerintetek?

2013. szept. 27. 18:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%
En orulnek,ha a parom elottem fozocskezne es megkerdezne tolem mit szeretnek enni:) az is jo megoldas,ha etterembe mentek, de azt nem ajanlom,hogy felmelegitett etellel kinald,semmikepp!!! Ha mindenkepp te is akarsz keszulni valamivel,akkor vard sutivel, pogival, valamilyen desszerttel,amivel reggel is meg tudod kinalni,amikor erkezik.
2013. szept. 27. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom mi rossz van abban, ha egy pörköltet előző nap megfőzök, a vendéglátás napján csak alaposan átrotyogtatom és frissen készített körettel asztalra teszem.

Soha senki nem húzta még az orrát az általam főzött marhapörkölt, vagy hasonlók esetében, hogy miért nem frissen főzött.

2013. szept. 28. 07:52
 13/13 anonim ***** válasza:
31%
Elotted valaszolo vagyok. En lany vagyok, magambol indulok ki, engem ne felmelegitett kajaval varjon a baratom az elso alkalommal, es ha mar itt tartunk,ne porkolttel vagy toltott kaposztaval,mert nem a haverja vagyok,aki sorozni ment hozza es meccset nezni. Fozzon frissen, vagy vigyen etterembe. Eddig mindig igy volt.
2013. szept. 28. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!