Leveles tésztába göngyölt virslit szeretnék készíteni. Az alábbi esetben hogyan csináljam?
Hogy akarsz bele tenni margarint? A leveles tésztát nem szabad összegyúrni.
Tetejét tojással kend le, arra tapad rá a reszelt sajt.
a leveles tésztát kinyújtod kör alakura . megkened a fél puha margarinnal . felvágod a . majd ráteszed a kechapot erre a virsilt feltekerd : a tetejét lekened tojással megszórod a sajttal.. Mustárt nem javaslom az nem jó sütve a virslihez : A margarinnal való kenést sem ajánlom mert a kechap át veszi az ízét ..de ha te szeretnéd akkor így csináld.
Amit én szoktam csinálni : kör alakúra nyújtott tésztát ,félbe vágom ,majd a felet negyedelem . az igy kapot tésztára teszek pizza krémet ,1 kis kocka medve sajtot vagy más tejszines sajtot: A háromszög sajtot 4 vágd el erre tedd a félbe vágott füstölt virslit . tekerd fel . reszelt sajt a tetjére és mehet a sütőbe..
Jó bele a mustár is, de a margarint tényleg hagyd el.
mi úgy szoktuk, hogy a leveles tésztát kinyújtjuk, és előbb szélesebb csíkokra, majd azt háromszögekre vágjuk.
ezt megkenjük fűszeres kecsappal, mustárral (egyiket ezzel, másikat azzal ) erre teszünk egy fél virslit.
a háromszög csúcsa felfelé áll. a két oldalát ráhajtjuk a virslire, majd a középsőt ezekre. tojással lekenjük, reszelt sajttal vagy magokkal (pl szezám, kömény ) megszórjuk és forró sütőben megsütjük.
hamar megsül és nagyon nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!