Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leveles tésztába göngyölt...

Leveles tésztába göngyölt virslit szeretnék készíteni. Az alábbi esetben hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
szeretnék tenni bele mustárt és ketchupot. valamint van nagyon finom ízű margarinom, gondoltam teszek bele hogy még puhább és zsírosabb legyen a tésztája. a tetejére sajtot szeretnék szórni. mindenképpen tojással kell megkenni és úgy rá a sajtot? vagy margarinnal is lekenhetem?
2013. szept. 6. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy akarsz bele tenni margarint? A leveles tésztát nem szabad összegyúrni.

Tetejét tojással kend le, arra tapad rá a reszelt sajt.

2013. szept. 6. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
a belsejébe akarok kenni még mielőtt rákenem a ketchupot és a mustért.
2013. szept. 6. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:

a leveles tésztát kinyújtod kör alakura . megkened a fél puha margarinnal . felvágod a . majd ráteszed a kechapot erre a virsilt feltekerd : a tetejét lekened tojással megszórod a sajttal.. Mustárt nem javaslom az nem jó sütve a virslihez : A margarinnal való kenést sem ajánlom mert a kechap át veszi az ízét ..de ha te szeretnéd akkor így csináld.

Amit én szoktam csinálni : kör alakúra nyújtott tésztát ,félbe vágom ,majd a felet negyedelem . az igy kapot tésztára teszek pizza krémet ,1 kis kocka medve sajtot vagy más tejszines sajtot: A háromszög sajtot 4 vágd el erre tedd a félbe vágott füstölt virslit . tekerd fel . reszelt sajt a tetjére és mehet a sütőbe..

2013. szept. 6. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
A tésztát bekenheted a mustárral és a ketchuppal, mielőtt a virslit belegöngyölöd. De margarint semmiképpen ne tegyél bele, a levesles tészta nagyon zsíros, és tönkre tennéd az egészet. A tetejére akkor reszelj sajtot, amikor már majdnem kész. Különben a sajt megkeseredik a tetején.
2013. szept. 6. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
szerintem meg nagyon finom benne a mustár is. pl a fornettis hot dog ugyanez abban is van mustár és nekem nagyon ízlik. ez adta az ötletet,
2013. szept. 6. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó bele a mustár is, de a margarint tényleg hagyd el.

mi úgy szoktuk, hogy a leveles tésztát kinyújtjuk, és előbb szélesebb csíkokra, majd azt háromszögekre vágjuk.

ezt megkenjük fűszeres kecsappal, mustárral (egyiket ezzel, másikat azzal ) erre teszünk egy fél virslit.

a háromszög csúcsa felfelé áll. a két oldalát ráhajtjuk a virslire, majd a középsőt ezekre. tojással lekenjük, reszelt sajttal vagy magokkal (pl szezám, kömény ) megszórjuk és forró sütőben megsütjük.

hamar megsül és nagyon nagyon finom.

2013. szept. 6. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!