Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Otthon mit raktok a pizzára?

Otthon mit raktok a pizzára?

Figyelt kérdés

Vacsorára pizzát szeretnék csinálni, de kíváncsi vagyok ti miket szerettek rakni rá.

Én általában szalámit, paprika, sonka oregánó és bazsalikom és sajt ha van.

2013. szept. 27. 12:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ.

A kérdést azért írtam ki, hogy kapjak pár ötletet, de most meg nem tudok választani :)

2013. szept. 27. 15:10
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
En elsosorbam az ettermet tamogatom de neha otthon is keszul. Ilyenkor jo fajta pizzaalap, kukorica, gomba, borso, kulonbozo sonka, fustolt sonka, fustolt sajt, mozzarella, paprkias szalami, tonhal konzerv neha, cukkini, brokkoli, ananasz, minivirslik, bacon. Ezek kozul ki mit ker.:)
2013. szept. 27. 22:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyon változó. Amik most eszembejutnak, és eddig előfordultak a pizzáimon: rukkola, paradicsom, serrano sonka, mozzarella, bazsalikom, camembert, chorizo, lilahagyma, juhtúró, lazac, tenger gyümölcsei, prosciutto, spenót, fokhagyma, tonhal, cukkini, olajbogyó, füstölt sajt. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos, hogy van, amit kihagytam.
2013. szept. 28. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Szalámit vagy sonkát, kukoricát, sajtot, hagymát.
2022. ápr. 21. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!