Otthon mit raktok a pizzára?
Vacsorára pizzát szeretnék csinálni, de kíváncsi vagyok ti miket szerettek rakni rá.
Én általában szalámit, paprika, sonka oregánó és bazsalikom és sajt ha van.
Attól függ, mit kívánunk. ha paradicsom az alap,akkor föstölt tarját, csilis babot, jó sok fűszert is teszünk rá.
Persze hozzá illőt:)
Ha tejfölös, akkor inkább sok zöldség és többféle sajt a feltét.
Alaptól függ.
Paradicsomos alapra sonka, bacon, kukorica, újhagyma, mindenféle sajt, oregánó, szalámi, paprika, paradicsom, ananász.
fokhagymás tejfölös alapra sonka,sajt,bacon,apróra vágott fokhagyma,néha savanyú uborka.
Sokszor eltervezem, hogy ilyen-olyan ananászos, vagy sonkás, kukoricás vagy csak gombás, stb pizza lesz...
Aztán végül mindig azt rakom rá, amit találok a hűtőben, és gyorsan fel kell használni...
Pl hiába álmodtam meg a kukoricás pizzát, ha ott a sok friss paprika, vagy gomba... :-)
Amilyen pizzát kívánunk:)
Ami nekem a kedvenc: sajtkrém, tonhal, paradicsom, olajbogyó.
Van amikor csak egy paradicsomszószt és sonkát, kukoricát, sajtot
Itt nincsenek szabályok, ami jól esik...
Nálam a tökéletes pizza:
Fokhagymás tejfölös alap, sonka, paradicsom, hegyes erős paprika, párolt zöldségek (borsó, répa, kukorica), mozzarella, és reszelt sajt...
Nekem az egyik kedvencem:
Fokhagymás tejfölös alap, spenót levél, garnéla rák és sajt. Persze tavasszal, amikor van friss baby spenót.
Ilyenkor gomba, tonhal, paradicsom, szalámi, póréhagyma, sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!