Otthon készitett házi pizzára mikor szoktátok a sajtott rátenni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 09:10
1/9 anonim válasza:
Amikor megkenem a szósszal, megpakolom a feltéttel ráhintem a reszelt sajtot. jó bőven szeretem. így teszem be forró sütőbe, és 20 percig nem nyitom ki a sütőajtót.
addigra pizzatészta is megsül, a feltét is, és szépen ráolvan a sajt.
2/9 anonim válasza:
mint az első válaszoló
Úgy finom ha rápirul a sajt is
3/9 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha rápirul a sajt, ezért csak azelőtt 5 perccel, hogy kivenném. (A rakott cuccoknál is így csinálom + a melegszendvicsre se pirítom rá, csak megolvasztom.)
De ízlés kérdése.
4/9 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló, én elő szoktam sütni a tésztát és a félig megsült tésztára teszem a szószt és a feltétet meg a sajtot és addig sütöm, míg a sajt kellő állagú nem lesz (gondolok itt arra, hogy ha rásütve szereted, akkor tovább hagyod, ha csak olvasztva, akkor hamarabb kiveszed).
5/9 anonim válasza:
én sem piritom rá, csak megolvasztom.
6/9 anonim válasza:
Rápirítva az igazi , ám szoktunk! ;)
7/9 anonim válasza:
A sajt állaga, hogy csak olvadt, vagy pirosra sütött, tényleg egyéni ízlés dolga.Mindkét módon finom a pizza, ha a többi hozzávaló is okés.
8/9 anonim válasza:
Én úgy is szoktam hogy akkor teszem rá , mikor kivettem a sütőből , ráreszeled és ráolvad , nagyon finom
de szoktam rá tenni pannónia lapka sajtot , az valami isteni mikor ráolvad
próbáld ki
9/9 anonim válasza:
amikor minden feltétet rápakolok, utána ráreszelem a sajtot, és beteszem a sütőbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!