16-17 évesek, szoktatok menni bulizni? És ha igen akkor hova? Házi buli, disco? És mikor szoktatok haza menni?
Péntek délután, este: megyek a szerelmemhez, szivarozunk és whiskeyt, csokilikőrt iszogatunk, beszélgetünk. Evvel kipihenjük a hétet.
Szombat :elmegyünk sportolni, eszünk valami fehérjedúsat, aztán változó, este diszkó vagy házibuli, az utóbbi sajnos ritkább, mert nem túl gyakran tart a baráti kör:D hajnali négyre szoktam hazaérni.
Vasárnap én tanulok, általában délután kettőre hazatudok érni, attól függ kinél alszom, addig ő haverozik. Hat-hétkor beveszek egy altatót és kipihenem a szombatot:D
A hétköznap pedig a barátnőké:)
mostanába ritkán megyek..de am itt a városba van egy disco 10től 4ig tart..általában 4re érek haza
Házibuliba ritkán megyek :)
Üdv!
Én egyszer voltam egy szórakozóhelyen kb. másfél éve, mert az egyik barátnőm ott tartotta a szülinapi buliját. Mivel én nem dohányzom és nem iszom alkoholt, roppant kirekesztettnek éreztem magam, amikor előkerült a cigi, meg az italok, és mindenki ivott/cigizett, csak én szürcsölgettem a narancslevemet ott a "háttérben". Megfogadtam hát, hogy soha többet nem megyek olyan helyre "bulizni", ahol korombeliek vannak, mert sajnos számukra már nincs buli cigi és alkohol nélkül. Ezért a felnőtt barátaimmal (akiket anya révén ismertem meg (ők anya munkatársai)), és egy velem egykorú barátommal szoktam összejövetelekre járni (ezek általában grill-partik, vagy sütögetések) már évek óta, és ezeket persze sosem éjszakába nyúlóan tartjuk. Ilyenkor természetesen anya is ott van, és mivel ők felnőttek, nyilván isznak pár kortyot, de abszolút kulturáltan szórakozunk, beszélgetünk. Minket, fiatalokat pedig nem kínálnak alkohollal. Olyan sem fordul elő soha, hogy ők túl sokat isznak. Örülök, hogy van egy ilyen jó társaságom. Nekem nem hiányzik az, hogy a többi fiatallal együtt részegen dorbézoljak hajnalig discokban.
Üdv: 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!