Mitől lesz olyan jó a pékséges leveles tészta, és miért nem olyan jó a boltban hűtőből vásárolt leveles tészta, amit otthon sütök meg? Állagra sem egyforma, de megközelítőleg sem.
Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 23:55
1/5 anonim válasza:
Talán nem sütöd elég magas hőfokon. A leveles tésztát gyorsan, magas hőfokon kell sütni, nekem mindig finomabb mint a bolti, csak ki kell tapasztalni a technikáját. :) Amúgy biztosan van a boltban is jobb és rosszabb ízű leveles tészta.
2/5 anonim válasza:
Lehet nem kened meg jól vajjal az egyes rétegeket.
Nekem sikerülni szokott a boltiból is, jobb, mint a pékséges, mert én rendesen megpakolom töltelékkel.
4/5 anonim válasza:
ma 02:22-es: a LEVELES tésztánál nem kell semmit megkenni vajjal, ne téveszd össze a réteslappal!!!!
A leveles tésztát forró (200-220 fokos) sütöben kell sütni és a sütö aljába egy tálban forró vizet tenni, hogy erösen gözös legyen, igy szépen feljön, és csodálatosan laza lesz.
5/5 anonim válasza:
En Tante Fanni leveles tesztat hasznalok,nekem sokkal jobb is,mint a peksegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!