Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen recepteket ajánlanátok...

Milyen recepteket ajánlanátok erre az alkalomra?

Figyelt kérdés

nem tudom, hogy mit főzzek. megyünk hétvégi kiruccanásra a párommal és szeretnék valami olyan ételt készíteni, ami nem hétköznapi, de nem is túl variált, drága, stb. viszont ha elkészítem akkor másnap vagy akár még harmadnap is lehetne belőle enni. mint pl rántott hús, vagy virslivel töltött kifli, ilyesmi. mert nem igazán vannak ötleteim.

előre is köszönöm szépen!

2013. szept. 24. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Töltöttcsirke, töltött dagadó, fasírt egybe vagy pogácsának. mindegyik finom hidegen is.
2013. szept. 24. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy ahol megszálltok, lesz-e hűtő??

Ha van hűtő:

vihettek magatokkal lefagyasztott pörköltet, húsos káposztát, töltött-göngyölt sülteket, csirke sütve-rántva, fasírozott vagy stefánia

Ha nincs hűtő fentieket akkor is elviheted, max jobban oda kell figyelni, hogy tejfölös-tojásos-gombás kaja ne nagyon álljon ott napokon keresztül, azok hamarabb romlanak

2013. szept. 24. 08:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk a hűtő mellé nem ártana egy mikró sem ...:)
2013. szept. 24. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Csinálj fasirttekercset. Ugyanúgy be kevered a húst, ahogyan. Rendes fasirthoz, aztán sutopapiron vagy folpackkon kinyujtod. En sonka szeletekre szoktam rátenni, aztán spenótot es sajtot, de tulajdonképpen bármit lehet. Feltekered es sütőben megsutod. En másfél -két órát szoktam, kis lángon, ugy, hogy teszek melle szeletekre vágott hagymát, kapia paprikát es paradicsomot is. Nagyon finom, nekem másnap meg jobban ízlik hidegen.
2013. szept. 24. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Az egyszerű rántotthúst is feldobhatod, ha valamilyen finom töltelékkel töltöd meg. máris nem lesz unalmas, ha pl vegyesen csinálod őket. tegnap egy kérdésre rengeteg jó válasz jött töltött rántotthús ügyben.ha nem találod, szívesen írok párat.

A kolbásszal töltött karaj is finom, szépen szeletekben dobozolva, mellé egy másik dobozban cékla, vagy más savanyúság.

két vékony kenyér közé téve nagyon finom reggelire

a szalonnás-hagymás omlett, de lehet zöldségesre is csinálni pl zöldborsóval.

2013. szept. 24. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Töltött dagadó, kolbásszal töltött karaj, különleges sajtok, egy sütemény, gyümölcs, saláta, pogácsa. Mi nagyon szeretünk piknikezni, úgyhogy tuti, hogy én úgy csinálnám meg, hogy egy kis pikniket kerítsek belőle.
2013. szept. 24. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:

En vinnek az utra valami gyors nasit,ami nem maszatol, turos pogit, sajtos stanglit,dios linzerviragokat lekvarral a kozepen, reszelt almas puha cookiet.

Foetelnek rantott hust,de dios, kokuszos, fustoltsajtos,magos vagy kukoricapehely bundaban, ozgerinces fasirtot tojassal a kozepen,sajttal es sonkaval toltott csirkenuggetset, rantott sajtot,sult virslit,hamburger huspogit,mert ezeket akar szendvicsbe is beteheted.

Jo otlet lehet meg a pite,intelligens vaniliaszelet, meggyes dios kevert suti, kakaos kevert lekvarral a kozepen,ezeknek jo ha allnak egy kicsit es nem maszatolnak.

2013. szept. 24. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!