Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nekem nem lesz szalagos...

Miért nekem nem lesz szalagos a fánkom, pedig mindent ugy csinálok, ahogyan le van irva?

Figyelt kérdés
Nagyon finom lett, jól is néz ki, de az a szalag nincs rajta.
2013. szept. 22. 17:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy a friss élesztõt be lehet tenni mélyhütõbe nem megy tönkre?
2013. szept. 22. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyik felét fedő alatt kell sütni a másikat fedő nélkül, akkor tutira kell sikerülnie...ha pedig így sem megy akkor túl forró az olaj és túl gyorsan megpirul.
2013. szept. 22. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
A friss élesztöt nagyon jól lehet fagyasztani, akár fél évig is eláll, és utána ugyanúgy használható, mint a friss.
2013. szept. 22. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 supra01 ***** válasza:
Valamint ami lényeges, hogy annyi olajban süsd, hogy lebegni tudjon a fánk az olajban. Szóval sok-sok olaj kell!
2013. szept. 23. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. szept. 23. 22:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!