Miért nekem nem lesz szalagos a fánkom, pedig mindent ugy csinálok, ahogyan le van irva?
Figyelt kérdés
Nagyon finom lett, jól is néz ki, de az a szalag nincs rajta.2013. szept. 22. 17:45
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy a friss élesztõt be lehet tenni mélyhütõbe nem megy tönkre?
2013. szept. 22. 17:46
2/5 anonim válasza:
Egyik felét fedő alatt kell sütni a másikat fedő nélkül, akkor tutira kell sikerülnie...ha pedig így sem megy akkor túl forró az olaj és túl gyorsan megpirul.
3/5 anonim válasza:
A friss élesztöt nagyon jól lehet fagyasztani, akár fél évig is eláll, és utána ugyanúgy használható, mint a friss.
4/5 supra01 válasza:
Valamint ami lényeges, hogy annyi olajban süsd, hogy lebegni tudjon a fánk az olajban. Szóval sok-sok olaj kell!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. szept. 23. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!