Mit gondoltok a sültnyúlról?
Figyelt kérdés
Ti megennétek?Szeretitek?Én sajnálom szegényt.2009. nov. 5. 14:27
1/12 anonim válasza:
Én nem enném meg, ahhoz túl aranyos.
4/12 anonim válasza:
Nagyon nagyon sajnálom őket, de isteni finom és nagyon egészséges, gyakorlatilag semmi zsír nincs rajta. Részemről a kismalacokat is imádom, de sajnos őket is megeszem, ez az élet rendje. Hogy a totyógó kiskacsákat ne is említsem :( Amit soha nem ennék meg, az a lóhús, pedig sokan esküsznek rá, de az nekem már tényleg "szentségtörés" lenne.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Hát kb.így vagyok vele én is.Kaptam ajándékba egyet,persze már feldolgozva.Egyszer elővettem a mélyhűtőből,hogy elkészítem de gyorsan vissza raktam.Nem visz rá a lélek...
2009. nov. 5. 14:42
6/12 anonim válasza:
én egyszer már eettem étteremben, de többet nemfogok.. sajnálom szegénykét, meg amúgy se volt jó ize.
7/12 anonim válasza:
Én úgy nem enném meg, hogy én készítem el... De ha mondjuk vendégségben azt kapnám, akkor megenném. De van itthon is egy szem nyuszink, de azt sincs szívünk megenni. Ahhoz túl aranyos.
Ettem már lókolbászt is, na nem én vettem, úgy kóstoltatták meg velem. De kóstoltam már nutria szalámit is, az valami isteni... :S
8/12 anonim válasza:
szerintem nagyon hasonlít a húsa a csirkehúshoz... én megeszem, ha nem én készítem
9/12 anonim válasza:
Elküldheted én megsütöm! Imádom! :)
10/12 anonim válasza:
Én bármilyen husit elkészítek és meg is esszük, csak ne nekem kelljen megölni.
A nyuszi is nagyon finom, abból igazán jó a vadas! De lehet sima nyúlpörköltet is csinálni. Nagyon egészséges, sovány húsa van.
Lóhúst is ettünk már, de egy dolgot nem volt lelkünk megenni: Szlovéniában csikópörkölttel kínáltak a barátaink. Ez már nekünk is sok volt :=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!