SOS! Muffint csináltam és a tésztája darabos, azaz a vaj nem keveredett jól el, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Még nem sütöttem meg, úgy hagytam összekeverve, ha tovább keverném akkor nem lennének darabok benne?2009. nov. 4. 07:57
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de van botmixered? Ha annyira darabos az helyre rázza. Viszont a muffin egy könnyű tészta, összekevered a szárazat a nedvessel és már mehet is a sütőbe.Nem szabad sokáig kevergetni, mert nem tesz jót a tésztának. Ha csak a vaj darabos benne, szerintem nyugodtan told be a sütőbe. Ha a liszt is csomós, akkor jöhet a mixer!
2/9 A kérdező kommentje:
Botmixerrel csináltam, és a liszttel semmi baj nincs, csak a vajjal
2009. nov. 4. 08:44
3/9 anonim válasza:
Szerintem ha kicsit beteszed a mikróba, akkor a vaj fololvad es el tudod keverni.
De vigyázz, ne forrald föl :)
4/9 anonim válasza:
Remélem, nem borítottad ki. Nekem is volt ilyen, de a sütés közben a vaj úgyis megolvad.
5/9 anonim válasza:
Szerintem se mancsold tovább! Legtöbb esélyed akkor van, ha azonnal megsütöd. (Szerintem máskor egy kicsit puhább vajjal dolgozz.)
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat még most teszem be sülni, de megírom:)
2009. nov. 4. 14:57
8/9 A kérdező kommentje:
Na elfogyott az összes:) nagy sikere volt, szerencsére a vajjal se volt gond
2009. nov. 4. 19:49
9/9 anonim válasza:
Én a vajat mikróban felolvasztom és úgy rakom a tésztához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!