Kezdő vagyok, milyen receptesoldalt ajánlotok?
www.nosalty.hu
Én innen tanultam meg főzni (elég későn :D), és a mai napig rendszeresen látogatom.
45N
facebook csoport: Receptek
átlagemberek teszik fel a képeket a recepttel, és nagyon jól leírják, és rettentő jó dolgok vannak, és kezdők számára szerintem különösen jó
nekem is a nosalty a kedvencem, nagyon sokféle recept van, és sokkal jobbak az alapanyagok mint a mindmegette.hu-n (egészségesebb)
De ha most kezdesz főzni akkor javaslom nézz be az antal vali oldalon lévő boszorkánykonyhába. Gluténmentes receptek, egészséges alapanyagok stb. Hosszú távon az egészség éri meg a legjobban ugyanis egy jó étel gyógyítani is tud, de ehhez az kell hogy kerüljük a napjainkban használatos mérgeket mint pl finomított dolgok..
Én innen tanultam meg főzni:
www.mindmegette.hu
[link] (itt videók is vannak, hogy lásd, hogy kell kinéznie az adott ételnek az adott fázisban)
Mellesleg youtubeon is sok jó dolgot lehet taláni.:)
Persze sok és változatos fűszerek azok fontosak, egyet értek az egyik előzővel. Mondjuk fontos a minőség is, himalájai, parajdi só jó, és persze a nem finomított tengeri só.
A sóban sokféle ásványi anyag van, ami fontos a szervezetnek, szóval lehet használni de a minőségre figyelni kell. A só amúgy sem tartozik a "3 fehér méreg" közé (tej, finomliszt, cukor = méreg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!