Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kezdő vagyok, milyen recepteso...

Kezdő vagyok, milyen receptesoldalt ajánlotok?

Figyelt kérdés
A legjobb olyan lenne, ahol pontosan írja az adagokat még a fűszereknél is (pl: 2 csipet só, egy kiskanál ételízesítő), mert az eddigi próbálkozásaimnál ez mindig gondot jelentett. A "főzniakarok" meg a "kajarecept" oldalakat ismerem.
2013. szept. 10. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

www.nosalty.hu


Én innen tanultam meg főzni (elég későn :D), és a mai napig rendszeresen látogatom.


45N

2013. szept. 10. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]


Kattintható formában :)

2013. szept. 10. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:

facebook csoport: Receptek


átlagemberek teszik fel a képeket a recepttel, és nagyon jól leírják, és rettentő jó dolgok vannak, és kezdők számára szerintem különösen jó

2013. szept. 10. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez is jó:

[link]

2013. szept. 10. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem is a nosalty a kedvencem, nagyon sokféle recept van, és sokkal jobbak az alapanyagok mint a mindmegette.hu-n (egészségesebb)

De ha most kezdesz főzni akkor javaslom nézz be az antal vali oldalon lévő boszorkánykonyhába. Gluténmentes receptek, egészséges alapanyagok stb. Hosszú távon az egészség éri meg a legjobban ugyanis egy jó étel gyógyítani is tud, de ehhez az kell hogy kerüljük a napjainkban használatos mérgeket mint pl finomított dolgok..

2013. szept. 11. 01:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Én ezt ajánlanám : [link]
2013. szept. 11. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Amúgy a sónál nem kell mindig betartani azt amit leírnak...nekem is az elején sokminden sótlan lett,mert nem mertem többet beletenni,de tegyed nyugodtan :) merjél fűszerezni :)
2013. szept. 11. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 Nádszálkisasszony válasza:

Én innen tanultam meg főzni:


www.mindmegette.hu

[link] (itt videók is vannak, hogy lásd, hogy kell kinéznie az adott ételnek az adott fázisban)


Mellesleg youtubeon is sok jó dolgot lehet taláni.:)

2013. szept. 11. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 Nádszálkisasszony válasza:
Ne haragudj, most látom, hogy a főzniakarok-ot ismered...:(
2013. szept. 11. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Persze sok és változatos fűszerek azok fontosak, egyet értek az egyik előzővel. Mondjuk fontos a minőség is, himalájai, parajdi só jó, és persze a nem finomított tengeri só.

A sóban sokféle ásványi anyag van, ami fontos a szervezetnek, szóval lehet használni de a minőségre figyelni kell. A só amúgy sem tartozik a "3 fehér méreg" közé (tej, finomliszt, cukor = méreg)

2013. szept. 12. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!