Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Grilezett lazachoz milyen...

Grilezett lazachoz milyen köret ajánlotok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Krumplikrokett vagy krumlifánkot, kapros-fokhagymás tejfölös mártással. a kapor nagyon illik a lazachoz.

ha könnyebbet ezeknél, akkor párolt akkor párolt cukkini vagy patisszon köretet, szintén a kapros szósszal.

2013. júl. 3. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Párolt vagy még inkább grillezett zöldséget.

Esetleg friss salátát, például én a lazachoz szeretem a citromos salátát. Még a rízst tudom elképzelni.

2013. júl. 3. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:

A citromos saláta és a párolt zöldségek remekek.

Amiket még javasolnék: tejszínes-spenótos burgonya (a spenót nagyon megy hozzá!), párolt szezámmagos zöldspárga, zöldbabsaláta, rokfortos/parmezános spenót, paradicsomos penne, diós juhsajt-golyók, fokhagymás párolt brokkoli, citromos krumplisaláta

2013. júl. 3. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
10%

grillzöldséges kuszkuszt, tabbuleht vagy valami egyéb karakteres vegyessalátát.

Krumplifánk kapros-tejszínes öntettel tönkretenné a hal ízét, ahhoz a kombóhoz a tescos fagyasztott tőkehal is jó.

2013. júl. 3. 12:34
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Csakis salátát. Paradicsom, uborka, rukkola, esetleg paprika, bár én azt nem szeretem. Én mostanában a krémfehér sajtra vagyok rákattanva, ezt teszem a salikba, illetve egy kevés olívaolajat forgatok bele. Kár lenne egy ilyen ételt elrontani krumplival meg rizzsel.
2013. júl. 3. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
76: pedig vannak olyan burgonyás/rizses köretek, amik illenek hozzá, éttermekben is van hogy azzal tálalják. A rizs kifejezetten, hiszen az ázsiai konyhában szinte alapkellék a lazac és a rizs is.
2013. júl. 3. 13:53
 7/7 Ügyet Lenke ***** válasza:
32%
vajas, petrezselymes újkrumpli...
2013. júl. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!