1/13 anonim válasza:
Ha VIP helyen kell enni akkor rízs mert sokszor a krumpli már fás nem igazán friss ,és azért az frissen jó : még a rízs másnaposan is egész ehető :
Ha itthon én csinálom akkor többször van krumpli mint rízs :
De igazából mind 2 szeretem.
3/13 anonim válasza:
Vendéglátó helyen én is inkább riszt választok, de itthon meg krumplis vagyok de nagyon.
Minden formájában szeretem. Nyersen, amikor pucolom, sütve, főve, sütőbe sütve héjában (nyami), pürének, krokettnek, hercegőn burgonyának.
A rizs, az meg csak rizs, mindegy hogy variáljuk.
8/13 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem.
Ha olyan főételt készítek, amelyhez jó mindkettő, olyankor inkább a rizst választom, mert krumpliból sokkal több mindent, sokkal több alkalommal sütök-főzök. A rizs változatosságot ad az étkezésnek.
10/13 anonim válasza:
Krumplis, de azért a rizibizi is jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!