Hogyan kell tonhalpástétomot készíteni?
Egyszer régen készítettem, de nem emlékszem, hogy pontosan mi volt benne és ilyen arányokkal.
Csak arra, hogy tettem bele mustárt és tejfölt, de krumpli biztosan nem volt benne és majonézre sem emlékszem. (de még valaminek lenni kellett, meg talán fűszereknek is, esetleg citrom is? Bárhogy gondolkozom nem jut eszembe)
Most pedig csak a krumplis, majonézes és a füstöltsajtos változatokat talátam itt a neten.
16/f vok, szal ennyit tudtam segíteni:D
Tonhalkrém
2 db aprított tonhalkonzerv olajos vagy sós lében
petrezselyem
só, bors
mustár
majonéz
Én így szoktam csinálni:
A tonhalkonzervről leöntöm a levet, majd a tonhalat tálba teszem. Hozzáadok ízlés szerint sót, borsot, mustárt és majonézt, és habosra keverem. A végén aprított petrezselymet teszek bele, és ha szereted egy pár csepp citrom levet.
Az utolsó válaszoló receptje szerinti tonhal pástétomot fel szoktam turbózni egészen apróra vágott kaliforniai paprikával (sárgával izlik legjobban), és ha nem zavaró tényező, szintén apróra vágott lilahagymával.
Teljesen más izélmény, és nagyon jól kiegészitik egymást az izek, ha van kedved, próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!