Ha sushit szeretnék csinálni milyen halat kell hozzá vennem?
Nagyon nem mindegy h milyen halat és milyen MINŐSÉGŰ halat teszel bele. Fagyasztott sose jó, de pl a friss lazac se mindegy, hogy milyent veszel.
Jó hozzá vajhal, lazac, vörös tonhal, makréla. De olyan kevés kell belőlük, hogy nem biztos h érdemes magadnak csinálnod.
Az enyhén ecetes, összetapadó rizst se könnyű megcsinálni.
A legjobb minőségű friss halat a Metro áruházakban kapsz. Még aznap csináld meg, ahogy megveszed.
Szóval ha veszek halat akkor mindet fel kell használnom?
Később már nem jó ha beteszem fagyasztóba?
Valamit rizzsel kapcsolatban.
Abból nem lehet amiből az Onigirit csinálom? Mert úgy terveztem, hogy főzök ki egy nagyobb adag rizst és egy részéből Onigirit másik részéből meg Sushit csinálok, lévén nem mindenki eszi meg a Sushit otthon.
Valamit mégis, hogy gondolod azt, hogy friss halat?
Még élőre gondolsz? Mert a filézéshez nem nagyon értek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!