Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lecsókészítési praktikák? Ki...

Lecsókészítési praktikák? Ki hogyan szokta csinálni? Mivel dobjátok fel?

Figyelt kérdés
Én most cukkinit is teszek bele, meg bazsalikomot, oregánót és koriandert.

2013. aug. 30. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

törpe harcsát vagy csirke aprólékot ,velőt is szoktam .

ezen kivül még . cukkini ,padlizsán , lecsó kolbász ,

rízs , tarhonya ,

2013. aug. 30. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

patiszon, padlizsán, többféle paprika(tv, kalifornia, kápia)

fokhagyma, virsli, sonka, szalonna, füstölt oldalas, tarja, szalonna bőr, kolbász, párizsi, sonka

tarhonya, rizs, nokedli

pörkölt alapon

2013. aug. 30. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Házi szalonnával és kolbásszal, jó sok hagyma és pár szem bogyisz, szabadföldi érett paradicsommal szeretem és jó sűrű szafttal, friss házi kenyérrel, mellé kovászos uborka.
2013. aug. 31. 06:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy más /balkáni/ ízvilág, de sült paprikából is isteni lecsót lehet készíteni.persze ez sokkal munkaigényesebb, mint a hagyományos lecsó.
2013. aug. 31. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!