Lecsókészítési praktikák? Ki hogyan szokta csinálni? Mivel dobjátok fel?
Figyelt kérdés
Én most cukkinit is teszek bele, meg bazsalikomot, oregánót és koriandert.2013. aug. 30. 16:46
1/4 anonim válasza:
törpe harcsát vagy csirke aprólékot ,velőt is szoktam .
ezen kivül még . cukkini ,padlizsán , lecsó kolbász ,
rízs , tarhonya ,
2/4 anonim válasza:
patiszon, padlizsán, többféle paprika(tv, kalifornia, kápia)
fokhagyma, virsli, sonka, szalonna, füstölt oldalas, tarja, szalonna bőr, kolbász, párizsi, sonka
tarhonya, rizs, nokedli
pörkölt alapon
3/4 anonim válasza:
Házi szalonnával és kolbásszal, jó sok hagyma és pár szem bogyisz, szabadföldi érett paradicsommal szeretem és jó sűrű szafttal, friss házi kenyérrel, mellé kovászos uborka.
4/4 anonim válasza:
Egy más /balkáni/ ízvilág, de sült paprikából is isteni lecsót lehet készíteni.persze ez sokkal munkaigényesebb, mint a hagyományos lecsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!