Ha sushit szeretnék csinálni, akkor sima rizsből is lehet, vagy azzal ne is próbálkozzak mert nagyon más lesz?
Olyanbol lehet ami jol osszetapad(rovidszemu)hasznalhatsz rizotto v paella rizst is bar valoszinuleg nem erre gondoltal.Mindenesetre ugy kene h megmosod a rizst(ha nem bizti h tapadosat hasznalsz akkor ezt hagyd ki)felontod vizzel h ellepje plusz meg 1 ujnyi. a labos legyen kozepes meretu es vastag alju. Hagyd allni kb 1 orat aztan forrald fel amikor kezd forrni tedd a letezo legkissebb langra es ne keverd ,kb 10 perc utan kesz. Elmeletileg nem szabadna utanna levenni a fedot(meg vegig) kozben elkeszitheted a bevonatot 3-4kanal ecet(rizsecet)+2kancukor+1kan so(picit legyen kissebb mint a cukor)ezt felmelegited de ne forrjon, es a meg meleg rizsel osszekevered. Ja ha tul hamar terited a rizst az algara akkor "osszeugrik" rancos lesz.
Talan egy kicsit elragadtattam magam bocsi. De imadom a sushit. Remelem jo lesz sok sikert.
Nagyon köszönöm a válaszokat.:)
Ki fogom próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!