Tarhonya maradékból mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
A tegnapi pörköltből ki maradt elég sok tarhonya. (kicsit elszámoltam magam). Tudom,hogy nem egy drága dolog a tarhonya,de én elvből nem dobok ki ételt meg egyébként sem tudom,hogy mit kéne ma főzni. Ötleteket várok hozzá. :)2013. aug. 30. 07:19
1/5 anonim válasza:
Le is fagyaszthatod, jó lesz később is köretnek.
De főzhetsz egy kolbászos lecsót, vagy kockára vágott krumpliból kolbászos paprikáskrumplit, és össze rottyanthatod a belekevert tarhonyával.
De főzhetsz belőle utánízesítve levest is.
2/5 anonim válasza:
- Pici zsíron földő alatt befűszerezve párolj puhára egy maréknyi darálthúst, kavard hozzá a kész tarhonyát, majd alól tejföl-felül tejföl + reszelt sajt = be a sütőbe!
3/5 anonim válasza:
zöldséglevesbe is mehet tészta gyanánt
4/5 anonim válasza:
Pasztortarhonya,tudod amit a menzan is adnak,husdarabokkal vagy tarhonyaleves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!