Durum lisztből, teljes kiőrlésű lisztekből lehet jó pizzatésztát csinálni?
Figyelt kérdés
a nokedli elég rossz lett durummal,a muffin tűrhető,de nem akarok sokat pazarolni,ezért inkább körbeinformálódok hogy jó-e belőlük.2013. aug. 29. 23:33
1/5 anonim válasza:
Én Grahamot szoktam használni, abból minden tök jól sikerül :) Teljes kiőrlésűvel még a palacsinta is nehézkes :(
2/5 anonim válasza:
Én teljes kiőrlésű lisztből csinálok mindent, a palacsintát, piskótát, nokedlit, házi gyúrt tésztát. És mindegyik isteni. Egyáltalán nem nehézkes!
3/5 anonim válasza:
Akkor ezt próbáld ki:
30 dkg finom liszt
30dkg rétes liszt
1 tojás
1 ek méz
2-3 tk só (izlés szerint)
3-4 dl langyos víz(amennyit felvesz)
Kevés oliva olaj
Ezt követöen nem hiszem,hogy más lisztel is izleni fog.
;-)
4/5 anonim válasza:
Ezeknek a liszteknek van egy eleg karakteres az ize,szerintem nem passzol a pizzahoz.
5/5 anonim válasza:
Dehogynem! Az a titka, hogy a tésztát nagyon vékonyra kell nyújtani, jó ropogósra kell sütni, és a feltéttel nem szabad spórolni. Nálunk mindenki utálta régebben a teljes kiőrlésű cuccokat, de például a pizzát azt olyan tökéletesre fejlesztettem a grahammal, hogy mindenki imádja :)) Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!